Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetskoordinator/bemanningsansvarig sökes med start omgående! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetskoordinator/bemanningsansvarig sökes med start omgående! på Uniflex

Arbetskoordinator/bemanningsansvarig sökes med start omgående!

Uniflex Stockholm Deltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu positiva och engagerade arbetskoordinatorer som kan jobba extra några dagar i veckan med Uniflex jourverksamhet. Du bör vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning och ska ha intresse och möjlighet att jobba 2-3 dagar kl. 05.30-09.30, samt vissa helger, just nu är ett krav att du ska kunna jobba måndagar kl. 05.30-09.30. Du kommer ingå i ett team som jobbar med jouren och som delar på passen. Det är meriterande om du läser personalvetarprogrammet, beteendevetenskap eller kurser inom ekonomi men det är inget krav. Vid lugnare dagar på jouren kommer du även att få hjälpa till att lägga ut annonser och hjälpa till i rekryteringsprocessen av vår personal. Arbetsuppgifter: Som arbetskoordinator/bemanningsansvarig har du ansvaret för vår jourverksamhet samt bemanningsplanering. Att ansvara för jouren är att se till att alla dagens bokningar tillsätts och kommer ut i tid samt planering för framtida bokningar. Förutom att kunna ta snabba beslut och “lägga ett pussel” så kommer även en del coaching av våra ambulerande anställda att ingå. Du kommer även vara länken mellan våra ambulerande konsulter och våra kunder och förmedla information mellan dem. Du kommer att arbeta mot tydligt uppsatta mål och bör trivas i ett högt tempo. Varmt välkommen med din ansökan!

Personliga egenskaper
Du kan arbeta självständigt men har även förmåga att samarbeta med de andra i ditt team. Du har ett naturligt driv och en entusiasm inför nya utmaningar och bidrar med glädje och engagemang i din arbetsgrupp. Du ska trivas med att ta snabba beslut och vara med där det händer. Du bör även vara en person som är lösningsfokuserad och kan tänka “outside the box” då det är mycket som måste lösas på kreativa sätt. Vi ser även att du har en god kommunikationsförmåga i skrift och tal då du är länken mellan våra kunder och våra anställda. Även om arbetet bedrivs hemifrån ska du gilla att jobba med människor. Låter detta som något för dig? Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt då vi träffar kandidater löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57229