Jobbet Arbetsförman Städservice har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arbetsförman Städservice publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Arbetsförmannen ansvarar för att den dagliga driften fungerar ute på olika arbetsplatser. Som arbetsförman är du ett stöd till sektionschefen. Tillsammans med sektionschefen schemalägger du logistiken samt planerar den dagliga driften av verksamheten inom städservice. Du introducerar nya medarbetare, har kundkontakt och tar hand om material och maskinhantering. Du säkerställer att rätt städmetod och kemikalier används och genomför kvalitetsmätningar. Det ska ske i överensstämmelse med lagar, avtal och Malmö Stad policys så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Vid behov kan praktiskt lokalvårdsarbete förekomma vilket kan innebära att daglig städning. Vissa av arbetsuppgifterna är fysisk krävande. Vi arbetar med miljövänliga och ergonomiska städmetoder.Kvalifikationer

KRAV:

  • Gymnasieutbildning, eller annan dokumenterad utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdig.
  • B-körkort
  • Flera års dokumenterad erfarenhet från lokalvårdsbranschen.
  • Erfarenhet av att ha arbetat som teamledare/arbetsledare.
  • Grundläggande kunskaper i svenska i både tal och skrift

MERITERANDE:

  • Certifiering i Insta 800.
  • SRY-utbildning eller motsvarande.

För att lyckas i rollen arbetar du effektivt under press och har en god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du är även självgående, kommunikativ, ansvarstagande och flexibel. Du levererar resultat och uppfyller kundförväntningar. Det är även avgörande att du har god empatisk förmåga och är bra på att skapa goda relationer.

    Stor vikt läggs på personlig lämplighetOm arbetsplatsen

Städservice ansvarar för lokalvården i delar av kommunens verksamheter bland annat förskola, grundskola, fritidsverksamhet, samt hälsa vård och omsorg.
På städservice arbetar ca 300 personer, som dagligen levererar service genom lokalvård till stadens olika förvaltningar.

Kommuntjänster har drygt 500 anställda inom sju olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service för alla, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar Serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform:Vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. 

Omfattning: Heltid

Antal tjänster: 1

Tillträde: Enligt överenskommelse.Övrigt

Sökande som erbjuds anställning är skyldig att lämna giltigt registerutdrag ur belastningsregister. (Belastningsregistret -
Skola, förskola, barnomsorg).

Malmö stad har en lagstadgad skyldighet att säkerställa att alla som anställs och som ska arbeta i vår organisation har ett giltigt arbetstillstånd.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Referens

20202227

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till