Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetschef till Prefabmästarna jobb i Öjebyn på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetschef till Prefabmästarna på Randstad AB

Arbetschef till Prefabmästarna

Randstad AB Öjebyn, Norrbottens län Heltid


arbetsbeskrivning.

Prefabmästarna expanderar och söker därför nu en Arbetschef till den nya organisationen. En utmanande tjänst med ansvar att självständigt driva och ansvara för projekten samt viljan och förmågan att utveckla projekt, teknik och medarbetare. Är du en lagspelare med byggtekniskt kunnande och administrativ förmåga ges du här möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i ett företag med framåtanda tillsammans med oss. 

Rollen som Arbetschef innebär eget budgetansvar och en god prioriteringsförmåga med erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål på såväl kort som lång sikt. Du är kommunikativ och trivs med att skapa och bibehålla goda affärsmässiga relationer. Du verkar som en god förebild genom ditt sätt att vara och ditt engagemang. Som ledare är du handlingskraftig samtidigt som du trivs med att vara en del av ett större team. Att vara strukturerad i sitt arbetssätt och ha en förmåga att prioritera sitt arbete utifrån gällande förutsättningar ser vi som en viktig del i tjänsten.ansvarsområde.

Som Arbetschef hos oss ansvarar du för att driva kalkylarbetet, hantera avtalsfrågor, samt planering och styrning av projekten. Det innebär att du medverkar från projektstart till besiktning och har hand om resurs- och produktionsplanering, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Du kan och förstår byggprocessens alla skeden och har erfarenhet av att driva projekt med starkt säkerhets- och miljöfokus.
Att leda andra, motivera och hjälpa dem att lyckas i sina uppdrag är viktigt för dig. Du ser till att du och ditt team tillsammans når uppsatta projektmål och håller deadlines. Du anpassar ditt ledarskap efter olika typer av människor, situationer och förutsättningar.kvalifikationer.


  • Civil-eller Byggnadsingenjör alternativt tekniskt gymnasium med några års erfarenhet av byggproduktion i ledande befattning. 
  • Utbildning/ erfarenhet av arbete med ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö.
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska
  • Systemvana
  • Excel
ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Varmt välkommen med din ansökan senast den 30/1 2022. Notera att urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För frågor, kontakta Carina Fors tel 072-540 38 66, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201372801