Jobbet Arbetschef har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arbetschef publicerad av Hays Specialistrekrytering

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Malmö
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en arbetschef, med ansvar att driva en välmående arbetsgrupp.

Företaget
Med en stabil ägarstruktur är Wästbygg är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsföretag med kontor i Göteborg, Borås, Stockholm, Malmö, Varberg och Jönköping. Vi har varit verksamma sedan 1981 och bygger och utvecklar logistikanläggningar, flerbo​​​​stadshus och kommersiella fastigheter.
Wästbygg Gruppen utvecklar och bygger fastigheter där människor vill bo, arbeta och trivas under lång tid framöver. Med kunskap om slutanvändarnas behov ska vi leverera högkvalitativa bygg- och utvecklingsprojekt som bidrar till att öka boendekvalitet, produktivitet och lönsamhet för våra kunder. Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar för såväl de egna arbetsuppgifterna som för inhämtande av den information som krävs för att utföra jobbet.

Din nya roll
Till en befintlig och stabil arbetsgrupp, med fokus på bostadsbyggande, söker vi nu en arbetschef som ska ansvara för att skapa långsiktiga kundrelationer genom ömsesidigt lönsamma projekt. Du söker upp och bearbetar aktivt kunder samt utformar och presenterar anbud. Du omvandlar sedan tillsammans med din organisation dina kunders önskemål till fantastiska projekt som leds från projektering till överlämnande. Som arbetschef leder, utvecklar och skapar du förutsättningar för att du och dina medarbetare kan nå era mål.

Vad får du?
Du erbjuds här ett ansvar där du får vara drivande i utvecklandet av Wästbyggs arbete med att bygga vidare på verksamheten i region Syd, där de goda affärerna ditt arbete genererar bidrar till att bibehålla en stabil plattform att fortsätta bedriva en framgångsrik verksamhet utifrån. Detta i ett företag som har en platt organisation, och tror på korta beslutsvägar. Då Wästbygg är måna om relationen till sina kunder, så följer de kunden på dess resa, och gör affärerna därefter. Och för bästa projektresultat har du en stor insyn i alla faser, från ax till limpa, vilket ger dig stor påverkansmöjlighet hela vägen.

Ansökan
I denna rekrytering arbetar Wästbygg med Hays. Om du har några frågor om tjänster, kontakta gärna Lisa Johansson på 0704-50 60 23 eller lisa.johansson@hays.com alt Karin Wilkenson på 0704-506017 eller karin.wilkenson@hays.com

Kandidatprofil

ARBETSCHEF
MED ANSVAR ATT DRIVA EN VÄLMÅENDE ARBETSCHEFSGRUPP

Referens

897666

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till