Jobbet Arbetsamma produktionsarbetare sökes till kommande uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arbetsamma produktionsarbetare sökes till kommande uppdrag publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu både studenter och heltidsarbetare för kommande uppdrag inom produktion. Är du en flexibel medarbetare som trivs bra med ett mer monotont och fysiskt arbete? Har du tidigare erfarenhet av produktionsarbete? Läs vidare!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag söker vi nu medarbetare inom produktion, både studenter och heltid. Som produktionsarbetare kommer du att arbeta med allt ifrån paketering, sortering samt ibland även truck- och maskinarbete. Produktionsarbete är i regel ett relativt monotont arbete under högt tempo. Denna typ av arbete ställer därav höga krav på noggrannhet trots stress såväl som ett konstant fokus. Som produktionsarbetare har du en viktig roll när det kommer till företagets kundnöjdhet. Det är alltså centralt att förstå vikten av sin roll och därav ständigt sträva efter att leverera högsta möjliga kvalitet.

Detta söker vi:

Som person ser vi att du är en ansvarstagande medarbetare som arbetar bra i grupp. Det är även viktigt att du kan anpassa dig efter olika typer av miljöer då det exempelvis kan vara låg temperatur, höga ljud, mycket som händer osv. Du är fysiskt tålig och trivs med att arbeta med kroppen. Som anställd på Student Consulting är du vårt ansikte utåt hos våra kunder vilket ställer höga krav på professionalitet samt hög arbetsvilja. Vidare är du flexibel i ditt arbete och motiveras av att arbeta under högt tempo. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av produktionsarbete. B-körkort samt tillgång till bil är meriterande.

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Sök tjänsten redan nu! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52181

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till