Jobbet Arbetare till IsoTimber har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arbetare till IsoTimber publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Östersund
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på resan mot klimatsmart byggande i ett innovativt företag i tillväxt? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund IsoTimber växer och är nu i behov av 1-2 personer som kan jobba i produktionen. Som arbetare hos dem kommer du vara med i hela tillverkningsprocessen.
IsoTimbers affärsidé bygger på en unik och patentansökt byggteknik som gör det möjligt att bygga isolerande och bärande väggar bestående av trä och luft, ingen inplastning krävs. Byggtekniken gör det möjligt för IsoTimber att leverera trähus till slutkund som färdiga byggpaket eller färdigrest stomme.

Vi söker dig som vill jobba som arbetare i fabriken, där vanliga uppgifter är: arbete vid såg, ihopskruvning, lyft av block. Det är ej ett måste att du är tex snickare i grunden men att du är händigt lagd och har en vilja att lära dig deras produkt är ett måste!

Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittat rätt person för jobbet. Det kan även bli aktuellt med en deltids/studenttjänst på denna post så tveka inte att söka om du stämmer in på kriterierna ovan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
- har ett intresse av träbranschen
- är händigt lagd
- har en vilja att vara med och bygga upp ett företag i expansion
- är lösningsfokuserad
- är ansvarstagande, lugn och har god social förmåga
- har god hälsa

Om arbetsgivaren:

IsoTimbers affärsidé bygger på en unik och patentansökt byggteknik som gör det möjligt att bygga isolerande och bärande väggar bestående av trä och luft, ingen inplastning krävs.

Att bygga hus med IsoTimber som stomme gör att man kan låta kreativiteten komma till sin rätt. Den enkla och snabba monteringen av byggblocken medför att IsoTimber passar lika bra för proffs som för den som bygger själv. Resultatet blir bärande väggar där du kan placera fönster och dörrar precis där du vill.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44263

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Värdetransportör deltid Östersund StudentConsulting
Ledande montör till Eltel - Distrikt Nord Östersund StudentConsulting
Rekrytering - Affärsansvarig till GDM Östersund Professionals Nord
Student sökes till uppdrag hos Iris Östersund Professionals Nord
Säljare - Sverigeturné 2018 Östersund Face2Face
Teknikintresserad? Se hit! Östersund Professionals Nord
Är du vår nästa projektör? Östersund Professionals Nord
Redovisningskonsult Östersund Aspia
Produktionschef till IsoTimber Östersund StudentConsulting
Byggnadsingenjörsstudent till IsoTimber Östersund StudentConsulting
Redovisningsassistent Östersund Aspia
Fibertekniker till Eltel Östersund Östersund Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till