Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbetande förman till Bergnäset i Skellefteå jobb i Skellefteå på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbetande förman till Bergnäset i Skellefteå på Uniflex

Arbetande förman till Bergnäset i Skellefteå

Uniflex Skellefteå Heltid
Jobbeskrivning
Vår kund Bergnäset Ställningsmontage AB har etablerat sig i Skellefteå och behöver nu bli fler! Är du duktig på att leda andra och vill vara med och utveckla verksamheten i Skellefteå? Då kan jobbet som arbetande förman till Bergnäset vara något för dig! Bergnäset finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri. Hos dem får du arbeta med allt ifrån stora till små projekt. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande – så skicka in din ansökan redan idag! Läs mer om Bergnäset på www.bergnaset.se Som arbetande förman kommer du att ha en spännande och varierande roll där du leder och fördelar det löpande arbetet. Du kommer att ha en nära dialog med beställare och arbetsledaren för att säkerställa att kunden får den bästa lösningen för just dem. Bergnäset är ett stort bolag som lägger stor vikt vid en god arbetsmiljö. En av dina viktigaste arbetsuppgifter blir därför att bidra till en god och säker arbetsmiljö för dig själv och dina kollegor.

Personliga egenskaper
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper utöver kompetenskraven. Vi tror att du är en strukturerad lagspelare som är bra på att bygga relationer, med såväl kollegor som kunder. Du trivs med ett socialt och rörligt arbete och som person tror vi att du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad. Du förstår vikten av att arbeta säkert och drivs av att göra kunden nöjd. Krav: • Erfarenhet av någon form av arbetsledande roll • Yrkesbevis som ställningsbyggare, även gärna väderskyddsutbildning • B-körkort • Goda kunskaper i både Svenska och Engelska Det är meriterande om du har erfarenhet som arbetande förman, ledande montör eller fungerat som handledare för lärlingar. Som bolag vill Bergnäset spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. De strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. En bred mångfald, skapar en bättre arbetskultur!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56490