Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbeta som orderplockare i Arlandastad! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbeta som orderplockare i Arlandastad! på Uniflex

Arbeta som orderplockare i Arlandastad!

Uniflex Stockholm Heltid
Jobbeskrivning
Är du en driven lagspelare som vill ansluta till ett rutinerat arbetsteam till ett lager i Arlanda Stad? Då har vi kanske jobbet för dig! Vi söker dig som har truckkort A och som vill jobba med orderplock. Dina huvudsakliga uppgifter är i processen av orderplock. Du är ansvarig för att plocka varor efter orderbeställningar från både privatkunder och företag och för att köra A-truck. Som orderplockare ska du vara noggrann, pigg och effektiv och klara av att arbeta i högt tempo. Arbetstiden är förlagt i skift, dag och kväll. Vem söker vi? Som person har du en förmåga att arbeta strukturerat, hantera stress och arbeta självständigt. Du måste vara noggrann och ha stort ordningssinne. Exakthet är av största vikt vid orderplock då ett felplock får direkta konsekvenser för kunderna och för verksamheten. Du är självklart serviceinriktad och lyhörd för verksamhetens behov. Du bör därtill vara i god fysisk form då det förekommer tunga lyft och arbetet sker i ett högt tempo.

Personliga egenskaper
För att uppfylla kvalifikationerna för denna tjänst bör du inneha följande: •Truckkort (A+B) •Minst gymnasieutbildning •Några års erfarenhet av en lagermiljö, gärna med plock och pack •Flytande svenska i tal och skrift då säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska. •Generella data och systemkunskaper Om du vill bli en del av ett team och en verksamhet i en stor koncern, som står för tydliga värderingar som ärlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt och där du har stora möjligheter till en personlig utveckling tycker vi att du ska söka tjänsten redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57074