Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Arbeta som HR-administratör för vår kund inom fordonsindustrin! jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Arbeta som HR-administratör för vår kund inom fordonsindustrin! på Lernia

Arbeta som HR-administratör för vår kund inom fordonsindustrin!

Lernia Göteborg Heltid

Är du en självgående och strukturerad person som är redo för nästa utmaning samt vill utvecklas inom HR? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som HR-administratör hos vår kund inom fordonsindustrin något för dig!

OM TJÄNSTEN

Som HR-administratör hos vår kund kommer du att sitta med ett trevligt gäng och få arbeta med breda HR-frågor. Mestadels av tiden kommer du att arbeta självständigt, samtidigt som du har ett nära samarbete och stöttning av dina kollegor i teamet. Rollen innebär bland annat att du kommer att arbeta en del med HR-rutiner, KPI uppföljningar samt analyser, rekryteringar och andra administrativa arbetsuppgifter.

OM DIG

För att trivas i rollen som HR-administratör hos vår kund har du en eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap, personalekonomi eller likvärdig utbildning. Du har minst 1 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Eftersom rollen innebär mycket arbete i olika affärssystem ser vi att du har en god systemvana, kunskaper i MS Officepaketet. Det är meriterande om du har ett intresse för system samt har kunskaper inom Workday. Slutligen talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

PERSONLIGA EGENSKAPER 

För att trivas i rollen bör du vara noggrann, strukturerad och ha skinn på nästan. Du är van vid att arbeta i en snabb, dynamisk och samarbetsorienterad arbetsmiljö. För att lyckas i denna position behöver du sitta inne på förmågan att arbeta metodiskt och prioritera rätt. Vidare är du en lagspelare eftersom gänget du sitter med är en sammansvetsad grupp där man gärna hjälps åt och bollar idéer.

OM ANSTÄLLNINGEN

Placeringsort: Göteborg
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Anställningsform: Visstidsanställning 6 - 12 månader med god chans till förlängning 

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 186498