SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Innesäljare Svensk Cater på Framtiden

Innesäljare Svensk Cater

Framtiden Karlstad, Värmlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Det här jobbet gäller en ekonomiassistent - ändrar titeln till säljare så att det ska passa CRM då den här tjänsten är tillsatt och ändrad till en innesäljare.Vi söker dig som är serviceminded, positiv och har en fallenhet för struktur och ekonomi! Känner du igen dig? Skicka in din ansökan redan idag, eller tipsa en vän!

DINA ARBETSUPPGIFTER
I ekonomi-teamet blir du en administrativ resurs som hjälper till med faktura-hantering och godkännande. Du har en kontinuerlig kontakt med andra avdelningar, däribland inköpsavdelningen, och ansvarar till stor del för inkommande samtal. Samtalen kommer som oftast av kunder till företaget och gäller eventuella fel/problem eller uppdateringar kring fakturor som behöver lösas. Här sitter du tillsammans med dina kollegor i öppna kontorslandskap och teamwork räknas som a och o.
Tjänstens omfattning är 75% med chans till fler timmar beroende på mängden arbetsuppgifter.

OM FÖRETAGET
Vår samarbetspartner är en rikstäckande restaurang-och matgrossist med ett starkt lokalt engagemang som signum. Från Luleå till Malmö har de 16 olika lokala lager med noga utvalda sortiment passande för marknadens behov. De erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter. Deras kunder är alltifrån restauranger till dina lokala dagligvaruhandlare. Deras idé är att leverera riktigt bra råvaror till alla typer av kök och butiker – stora som små – enkla som exklusiva. Du erbjuds en fartfylld och spännande arbetsvardag med härliga kollegor under högsäsongen för detta bolag.

DIN PROFIL
För att axla rollen på bästa sätt tror vi att du går någon form av ekonomisk utbildning eller har arbetslivserfarenhet som har lärt dig grunderna av fakturahantering- och registrering. Vi ser helst att du är en duktig och självgående problemlösare med ett genuint servicemind. I övrigt söker vi dig som är glad, positiv och villig att bidra både med professionalism och personlighet till gruppen.

KOMPETENSKRAV
  • Du har tidigare och generell arbetslivserfarenhet från andra sommarjobb, extrajobb eller heltidsjobb
  • Du har tagit studenten
  • Du talar och skriver svenska och engelska flytande

MERITERANDE
  • Du går en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Du har erfarenhet från jobb inom ekonomi/fakturering
  • Du har erfarenhet från att ha jobbat i restaurang/dagligvaruhandel


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
I den här tjänsten kommer du att vara anställd av oss på Framtiden och arbeta på vederbörande företag under en förutbestämd tidsperiod.

VILLKOR
Startdatum: v.25-v.33 (med överseende för eventuella förändringar)
Ort: Karlstad
Arbetstider 7.30-14 (med överseende för eventuella förändringar)
Omfattning: 75%

studenten
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000139691105