Jobbet Arbeta med råvaruhantering från juni till september! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arbeta med råvaruhantering från juni till september! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Linköping
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du lastmaskinskort, är intresserad av att arbeta inom livsmedelsindustrin och vill ha ett heltidsjobb mellan juni-september? Sök då tjänsten idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och livsmedelsbranschen. Företaget fokuserar på att vara en producent och grossist med ett stort distributions- och försäljningsnät där man jobbar i nära samarbete med återförsäljare. Nu är de i behov av förstärkning under sommarperioden och när skördetiden drar igång.

Vi söker därför för kunds räkning en person som ska jobba med råvaruhantering där arbetet går ut på att ta emot, mäta och slå på råvaror. I arbetsuppgifterna ingår lastmaskinskörning och en del av arbetsuppgifterna sköts i företagets datasystem.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har lastmaskinskort samt har hög arbetsmoral, är uthållig och gillar fysiskt arbete. Du som söker behöver även vara tillgänglig för arbete från v.23 fram till mitten av september. Det krävs också att du har eget körkort och tillgång till bil då arbetsplatsen är förlagd utanför Vikingstad. Låter denna tjänst som något för dig? Sök då tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Ange i din ansökan om du har lastmaskinskort samt körkort och tillgång till egen bil.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42515

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skadetekniker Norrköping Norrköping Unik Resurs
Human Resources Manager Hallsberg Volvo Group
Volvo Production System-coach Hallsberg Volvo Group
Reskontrachef Linköping SAAB
Mekanikingenjör Seaeye Linköping SAAB
Teknik - och Underhållschef Finspång Ny Position
Kundsupport Tranås Ny Position
Internationell utbildare Tranås Ny Position
HR-ansvarig Finspång Ny Position
Avdelningschef till Toyotas R & D Mjölby Toyota Material Handling
Taktisk Inköpare sökes omgående Linköping Unik Resurs
Skadetekniker Linköping Linköping Unik Resurs
Servicetekniker Motala Motala Unik Resurs
Account Manager Linköping Hilti
Rekryteringskonsult inom IT Linköping Skill

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.