Jobbet Arbeta med process- och verksamhetsförbättringar inom IT & finans har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arbeta med process- och verksamhetsförbättringar inom IT & finans publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Ta chansen att vara med om process- och verksamhetsförbättringar inom gränslandet människa/maskin! Virtusa välkomnar nya kollegor till att specialisera sig inom området Robotic Process Automation. Tjänsten passar dig som har ett intresse för IT men framförallt som vill jobba nära verksamheter och människor.

Academic Work söker nu en ny kollega till Virtusa i en ny spännande tjänst inom området Robotic Process Automation. RPA (Robotic Process Automation) är ett nytt sätt att arbeta med automatisering av mänskligt beteende rörande IT-system i syfte att hitta mönster, utföra analyser och effektivisera processer inom t.ex. bank & finansbranschen.

Hos Virtusa kommer du till ett team som värderar gemenskap på arbetsplatsen med teamkänslan i centrum. I rollen som RPA-utvecklare samarbetar du med kollegor i varierande kundprojekt inom Stockholm men även internationellt, främst inom Europa. För att lyckas i ditt arbete kommer du ta del av en introduktion om RPA och verksamheten innan du börjar skugga dina kollegor i arbetet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Virtusa.

Kandidatprofil

Som RPA- utvecklare kommer du effektivt att designa robotiserade processlösningar för att optimera användandet av mjukvara, ett nytt sätt att automatisera manuella processer. Roboten (den digitala medarbetaren) interagerar med IT- system på samma nivå som en mänsklig användare. Tillsammans med dina kollegor sköter du även testning och kvalitetssäkring samt dokumentation av arbetet. Du kommer utgå från Stockholm och arbeta från Virtusas kontor beläget på Strandvägen samt i projekt hos deras kunder.

Du kommer till exempel att:
* Lära dig att använda mjukvara för att utföra regelstyrda processer och uppgifter

* Designa robotiserade processlösningar för att optimera användandet av mjukvaran
* Ansvara för att hitta nya väger genom kontinuerlig analys och utvecklingsarbete med dina kollegor

Tjänsten passar dig som har intresse och erfarenhet av processtyrda organisationer, bra grundförståelse för IT och förståelse för hur IT interagerar med övrig verksamhet. För rätt person finns det möjlighet till internationell karriär och chans att utvecklas inom andra expertisområden.

* Har en kandidat- eller masterexamen inom IT, ekonomi eller fysik
* Har testat programmering alternativt kunskap om avancerad Excel
* Har kännedom om agil metodik
* Har utmärkta kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift då du dagligen kommer att arbeta i båda språk.

Förutom dina erfarenhet lägger vi extra stor vikt vid dina personliga egenskaper under urvalsprocessen. Vi söker dig som är nyfiken och utgår från att hjälpa andra i arbetet- Tjänsten passar dig med god kommunikationsförmåga då du till stor arbetar efter att förstå användare av mjukvara. Vidare passar tjänsten dig som intresseras av att hitta mönster, förbättringar i processer och förstår vikten av dokumentation.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Lön: Grundlön plus individuell- och teambonus
* Placering: Stockholm, Standvägen
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Virtusas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15003805-SE

Liknande jobb

IT Manager Rönninge Crane Currency
Processledare Stockholm Unik Resurs
Managementkonsulter till Acando sökes Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Bank - finans - försäkring - Stockholm).