Jobbet Arbeta heltid med administration på Øresundsbron! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Arbeta heltid med administration på Øresundsbron! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett heltidsjobb inom administration på en attraktiv arbetsplats? Är du noggrann, strukturerad och är tålmodig? Då har vi en tjänst för dig.

Information om uppdraget:

Dina främsta arbetsuppgifter innefattar självständigt arbete med administration, arkivering, dokumentation och sökning i databaser. I denna tjänst kommer du att jobba inom den tekniska dokumentationen som tillhör anläggningsavdelningen för Øresundsbron.

Arbetstiderna är kontorstider 08:00-16:30 måndag-fredag. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd och arbeta vid Øresundsbron på Lernacken i Malmö. Tjänsten är på heltid och kommer att pågå i 6 månader med start omgående.

Detta söker vi:

Viktigast för tjänsten är dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, noggrann och tålmodig. Ett tekniskt intresse ser vi positivt på, men rätt inställning är framförallt det viktigaste. Du ska kunna utföra samma arbetsuppgifter under dagens alla timmar samtidigt som du är öppen för att lära dig nytt. Du tycker om ordning och reda omkring dig och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Vi ser gärna att du har datorvana och att kunna hantera Officepaketet är ett krav. Har du tidigare erfarenheter inom administrering är det meriterande.

Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Om arbetsgivaren:

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vår vision är en dynamisk Öresundsregion där alla med bil har BroPass. Vi är 145 medarbetare som jobbar för att Øresundsbron ska vara den bästa vägen till upplevelser och möjligheter på andra sidan Öresund. Våra medarbetare skapar möjligheter till vår framgång. Vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet. Ett välfungerande samarbete är en förutsättning för att nå våra mål. Och därför är vi på Øresundsbron hjälpsamma brobyggare.

Sökord: Öresundsbron, Dokumentering, Arkivering, Administration

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51811

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till