Jobbet Arbeta heltid inom operationsdesk på Bredband2! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Arbeta heltid inom operationsdesk på Bredband2! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du arbetat med teknisk support, kundtjänst eller BackOffice? Har du ett tekniskt intresse? Just nu söker vi medarbetare till Operations Desk på Bredband2!

Information om uppdraget:

Operations Desk fungerar som en intern supportfunktion, men även som en secondline support för kunder i svårare ärenden. I tjänsten hanterar du allt från in- och urkoppling av bredbandstjänster till interna statusförfrågningar gällande leveranser. På Operations Desk hanterar du också ärenden som rör ekonomi så som avtals- och fakturafrågor. I tjänsten kommer du vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till bredband2. Avsikten är att du ska bli en del av företaget inom snar framtid. Tjänsten är på heltid med arbetstider 8-18 och lokaler i centrala Malmö. För rätt peson finns utvecklingsmöjligheter inom företaget! Tjänsten startar så fort vi hittar rätt kandidat och vi ber dig skicka din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

För tjänsten ser vi att du har ett tekniskt intresse, men kräver inte att du har någon omfattande teknisk erfarenhet. Har du erfarenhet av kundtjänst, BackOffice, administration eller teknisk support är detta meriterande för tjänsten. Viktigt är att du kan parera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är självgående och en riktig problemlösare! Du är även serviceinriktad i ditt arbetssätt och sätter kunden i centrum. Vi ser att du som söker är ute efter en långsiktig tjänst med utvecklingsmöjligheter.

Om arbetsgivaren:

På Bredband2 kommer du att vara en del av ett ungt och dynamiskt företag. Man ställer höga krav på sina medarbetare vad gäller engagemang och drivkraft. I gengäld får du möjlighet att arbeta med ett växande varumärke i trevlig miljö, i moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in i ett bolag i medvind där du har möjlighet att påverka både din egen och ditt företags utveckling.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40946

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Administratör Malmö Bravura
Avsynare / Operatör Malmö Bravura
Assistent Malmö Malmö Stad
Receptionist till Akeab Malmö Poolia
Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Malmö Eventpersonal i Sverige AB
Säljare Bygg till Berner Malmö Säljpoolen

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn023 - Malmö).