Jobbet APPUTVECKLARE TILL VÄRLDSUNIKT FÖRETAG har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

APPUTVECKLARE TILL VÄRLDSUNIKT FÖRETAG publicerad av Academic Work

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse av programmering och söker en ny och rolig arbetsplats med härliga kollegor? Då kan detta vara jobbet för dig. Pinchos söker efter en ny apputvecklare till sitt Göteborgskontor. Här får du möjlighet att arbeta med de senaste lösningarna i ett team som lägger stort fokus på sina engagerade medarbetare. Företaget befinner sig i en expansionsfas med många roliga utmaningar framför sig. De satsar nu stenhårt på företagets IT-avdelning och söker dig med rätt attityd och skillset att bli en del av ett litet team med högt i tak. Låter det intressant? Sök idag!

Academic Work söker för Pinchos räkning en apputvecklare till sitt kontor i Göteborg. Pinchos är världens första apprestaurang och är ett snabbt växande företag. De har restauranger i hela Sverige och expanderar i dagsläget internationellt. Företaget har stora visioner på IT-sidan och vill växa och bli större och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Som apputvecklare hos Pinchos blir du en del av härligt team. Du blir välkomnad som en del i familjen och får sitta centralt på huvudkontoret i Göteborg där lokalerna går i Pinchos anda. Här får du möjlighet att arbeta med det senaste inom programmering och moderna lösningar. Appen har över 1,6 miljoner nedladdningar och ligger i dagsläget som topp ett på kategorin mat på appstore. Det är korta beslutsvägar och du får möjligheten att se snabba resultat av ditt arbete.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Pinchos. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos kunden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Kandidatprofil

Pinchos IT-avdelning utvecklar bl.a appar, hemsida, bokningssystem, kassasystem och verktyg för personalen. Du kommer primärt att arbeta med iOS appen men det finns även behov av utveckling av frontend(React), Android(Java) och backend(Java/NodeJs) efter behov, intresse och kunskap. Idag består IT-avdelningen av tre seniora utvecklare och som ny i teamet kommer du att få en introduktion och arbeta parallellt med de andra utvecklarna. Behovet av en apputvecklare grundar sig på att utvecklaren idag tar sig an nya uppgifter då företaget är i en expansiv fas.

Du kommer till exempel att:
* Utveckla, fixa buggar och strukturera om iOS-appen
* Konvertera Objective-C kod till Swift, kodbasen är idag en hybrid av de båda
* Implementera nya roliga funktioner åt gästerna inuti appen
* Implementera stöd för iBeacon, WatchApp och AppleTV

Denna tjänst passar dig som gillar att jobba med kod men samtidigt uppskattar en flexibel vardag. Pinchos lägger stor vikt vid långsiktighet där tanken är att du ska vilja bli en del av och växa med företaget under expansionsfasen.

* Har relevant universitets eller YH-utbildning och som besitter stor passion för utveckling
* Har programmeringserfarenhet och kan visa upp något du skapat
* Besitter goda kunskaper i objective C och Swift
* Behärskar det engelska & svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har:
* Har erfarenhet av Android eller Javaprogrammering
* Har stort intresse för moderna ramverk och gärna vana av exempelvis NodeJS, React, Vue.js, Angular eller Jquery
* Har kunskap i Javascript
* Tidigare vana av testdriven utveckling (Unitestning)
* Erfarenhet av GIT
* Har kunskap i flera nordiska språk

Som person ser vi gärna att du är relationsskapande då du kommer att arbeta mycket över företagets gränser, oavsett om det gäller utvecklingsavdelningen eller med restaurangpersonalen. Då teamet är relativt litet är det viktigt att du är initiativtagande och hands-on där du tar ansvar för dina processer och ser till att arbetet rör sig i rätt riktning. Tillsammans med teamet kommer ni att fokusera på att lösa problem som kan uppstå och detta är en del i arbetet som driver och motiverar dig.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Göteborg
* Kontaktuppgifter: Ellen Forsgren
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pinchos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden.

Referens

15004340-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Göteborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.