Jobbet Apputvecklare till innovativa Knowit mobile har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Apputvecklare till innovativa Knowit mobile publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Ligger du vaken om nätterna och funderar på vad som skapar nästa succé på App Store? Vi söker efter en Android eller iOS utvecklare med genuint intresse för ny teknik och digital kommunikation

Dina arbetsuppgifter
Som Android eller iOS utvecklare på Knowit mobile arbetar du tillsammans med dina kollegor med fokus på att leverera en snygg och testbar kod. Du kommer få ständigt få möjlighet till att utvecklas genom att prova på olika projekt hos spännande kunder, tillsammans med andra utvecklare och UX-designers att ta fram mobila applikationer. När du börjar kommer du att få stöttning från seniora kollegor för att på så sätt få bästa möjligheten att lyckas. Exempel på arbetsuppgift: Ett projekt kan vara att en idé kommer in från kund som bryts ner till tekniska och designmässiga termer, de sätter arkitektur och sedan arbetas det fram en design. När de fått accept från kund implementeras appen oftast i olika steg, grundläggande skallkrav i första version för att sedan jobba fram fler versioner med annan funktionalitet.

Om företaget
Specialistbolaget Knowit Mobile fokuserar på utveckling av mobila lösningar, något de har både lång och bred erfarenhet av. Deras affärsidé är att hjälpa deras kunder i Norden att bli framgångsrika genom att utnyttja potentialen inom mobilitet och digital kommunikation. De skapar framtidens mobila lösningar som gör skillnad hos Deras kunder och deras slutanvändare. Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Hos dem jobbar du för att göra skillnad och för att utveckla både deras egen verksamhet och kundernas. Hos dem finns det stora möjligheter - rentav ett ansvar - att utvecklas, både genom innovativa projekt och genom deras personliga kompetensutvecklingsmodell.

Din profil
Skallkrav för Androidutvecklare: - Relevant högskoleutbildning/YH - Förståelig svenska samt engelska - Kunskaper i Java eller Kotlin Skallkrav för iOSutvecklare -Relevant högskoleutbildning/YH -Förståelig svenska samt engelska -Kunskaper i Swift eller Objective-C För att älska att jobba hos Knowit Mobile tror vi att du vill jobba kreativt, lösa problem tillsammans med dina kollegor och alltid vilja leverera en bättre kod än den du gjorde igår. Du har ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling. Det är meriterande ifall du har tidigare erfarenhet att cross platform verktyg eller ifall du har kunskaper i Xamarin, AR, VR eller Unity.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Göteborg Start: Enligt överenskommelse Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Referens

19288

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till