Jobbet Apputvecklare till En Appstudio i Jönköping AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Apputvecklare till En Appstudio i Jönköping AB publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Har du en passion för applikationsutveckling och vill bli en del av ett ungt gäng som har grymt roligt tillsammans på arbetsplatsen? Då kan detta jobb vara precis det du söker!

Dina arbetsuppgifter
Som apputvecklare hos En Appstudio i Jönköping kommer du att jobba i team med backend utvecklare och UX designers. Tillsammans med ditt team kommer du att ha kontakt med kunden för att utveckla både webappar och native appar enligt deras önskemål. Du kommer att vara delakig i drivandet av den kreativa processen kring kundens idé och vara med på veckomässiga avstämningar där projektets famsteg presenteras för kunden.

Om företaget
En appstudio gör applikationer för iOS och Android. De skapar appar som löser problem och skapar möjligheter för deras kunder. Genom nyfikenhet och fokus på detaljer hjälper de sina kunder att bli lite bättre och lite snabbare. Här får du jobba i team med ett gäng unga vassa programmerare och systemutvecklare som värderar god stämning på arbetsplatsen högt.

Din profil
Vi söker dig som är social, målmedveten och inte är rädd för att ta en dialog. Med din kunskap, nyfikenhet och kreativitet bidrar du till företagets utveckling och framåttänkande kultur. Du har en god känsla för grafisk design och ett konsultmässigt tänk. Du tycker om att ha ordning på kod och dokumentation och tycker om att jobba i team. Skallkrav • Relevant utbildning inom systemutveckling mot applikationsutveckling. • Du har med dig Php och Java script som grund • Du känner till Apple x-code, Android studio och React Meriterande • Arbetsliverfarenhet inom applikationsutveckling eller systemutveckling. • Erfarenheter av att jobba med .Net, GIThub, html css, bootstrap, react, Flutter eller Unity

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse Placeringsort: Jönköping Omfattning: Heltid

Referens

19997

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till