Jobbet Applikationstekniker sökes till TietoEVRY! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Applikationstekniker sökes till TietoEVRY! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du en person som vill jobba för ett företag som hela tiden vill framåt? Värdesätter du kundrelationer? Då ska du söka tjänsten idag, eller tipsa någon du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som applikationstekniker kommer du att arbeta nära kunderna. Du kommer ha hand om kundens hela driftmiljö för affärssystemet IFS inklusive dess integrationer. I tjänsten som applikationstekniker ingår även att delta i kundmöten där man diskuterar och föreslår förändringar i den tekniska lösningen. Till vardags kommer du att lösa och förebygga olika typer av driftproblem, föreslå förbättringar samt delta i olika implementationsprojekt för befintliga eller nya kunder. Du kommer att jobba i en grupp bestående av Applikationstekniker och Databasadministratörer vilka tillsammans levererar applikationsdrift till flertalet kunder. Mer information ges vid intervju.

Om företaget
Hos vår kund TietoEVRY är det deras storlek som är deras styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder de dig fler möjligheter än likvärdiga företag. TietoEVRY har stor geografisk spridning i Sverige och världen – deras kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Deras bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Du kommer få möjlighet att arbeta med stora kunder och projekt som påverkar tusentals människor. De strävar alltid efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats.

Din profil
Skallkrav:
- Utbildning via högskola eller YH inom IT-området eller liknande
- Har arbetat med IFS Applications eller andra ERP-system i ett par år
- Bra förståelse för system- och databas och är bekväm i Windowsmiljöer
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet och kunskap av Oraclebaserade system
- Erfarenhet av PL-SQL och SQL script
- ITIL-erfarenhet

Personliga egenskaper och beteenden:
Vi ser att du som söker är prestigelös, flexibel och väldigt bra på att upprätthålla långsiktiga och goda kundrelationer. Du ska tycka det är givande att utvecklas tillsammans med kunden och gilla problemlösning. I rollen som applikationstekniker behöver du även vara driven, kunna ha flera saker igång samtidigt men ändå kunna göra snabba omprioriteringar.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Tjänstgöringsort: Linköping eller Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Referens

21791

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till