Jobbet Applikationstekniker med intresse inom Unix till SLL IT! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Applikationstekniker med intresse inom Unix till SLL IT! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med IT för framtidens sjukvård där din insats har stor betydelse för många? Arbetar du inom IT idag och är sugen på att gå vidare mot nya utmaningar? Är du en person med nyfikenhet, starkt personligt driv och dessutom har en bakgrund inom Unix och applikationsdrift? Då kanske du är personen som vi söker!


Om tjänsten
Academic Work söker just nu en Applikationstekniker inom Unix till SLL IT. Som Applikationstekniker kommer man att arbeta med trevliga arbetskamrater i en miljö där senaste tekniken står i fokus. Tillsammans delar samtliga medarbetare målet att nå en välmående sjukvård i Stockholm! I din roll kommer du att präglas av organisationens kultur som kännetecknas av värdeorden; kompetens, öppenhet, pålitlighet, affärsmässighet och samarbete. Vidare arbetar organisationen aktivt med förbättringsarbete och ett processorienterat arbetssätt, där man som Applikationstekniker självklart kommer vara med att påverka och bidra.

Du kommer att ingå i ett team på fem personer som ger dig en introduktion in i din nya roll. Det är ett sammansvetsat team med en stark gemenskap som ser fram emot att välkomna en ny kollega. Du kommer att arbeta primärt med organisationens journalsystem.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid med en arbetstid på 39,5 h i veckan. Initialt stäcker sig uppdraget 6 månader framöver men med goda möjligheter att bli förlängd/överrekryterad på uppdraget och utvecklas internt inom organisationen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som Applikationstekniker kommer du arbeta inom Infrastruktur och Applikationsdrift. Dina arbetsdagar kommer innebära daglig drift samt proaktivt underhåll inom olika områden.

Du kommer exempelvis arbeta med
• Incident-, change-, problem- och ärendehantering

• Script-/vektygsutveckling med shellscript
• Installation och uppgradering av applikationer, system och servrar
• Backup och restore
• Övervakning, felsökning samt konfigurering
• Planering, dokumentation och allmänt projektarbete

Tjänsten passar dig som är driven och gärna delar med dig av dina kunskaper till andra. Internt arbetar de kontinuerligt med att förbättra sina arbetsprocesser och du kommer vara en del av organisationens utvecklingsresa!

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom IT samt ett par års arbetslivserfarenhet inom applikationsdrift.

Det är meriterande om du har kännedom om vårdprocesser samt...
• Erfarenhet av MS SQL och Powershell
• Erfarenhet av drift av IBM/AIX eller andra större UNIX-system
• Analyserat och utvecklat shellscripts
• Arbetar metodiskt enligt t ex ITIL

Dina personliga egenskaper präglas av ditt genuina intresse för teknik och service. Som person är du lösningsorienterad och målmedveten, för att lösa de utmaningar du kommer stöta på i vardagen. Trots högt tempo och varierade arbetsuppgifter behåller du hög kvalitet på ditt arbete och har alltid ett strukturerat arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Början av hösten 2019
• Omfattning: Heltid, motsvarande 39,5 timmar i veckan. Jourberedskap och planerad övertid (servicefönster) förekommer.
• Lön: Enligt överenskommelse
• Placering: Stockholm
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karkarriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
SLL IT kombinerar IT-kompetens med kunskaper om hur vården fungerar. De levererar verksamhetsstödjande IT-lösningar till Stockholms läns landsting. Bland deras kunder finns akutsjukhus, vårdmottagningar och privata vårdgivare i Stockholms län. De har 350 medarbetare och sitter i ljusa lokaler på Norra Stationsgatan i Stockholm. SLL IT är en del av Landstingsstyrelsens förvaltning (LSF) som leder, styr och samordnar verksamheten i landstinget så att de mål fullmäktige beslutar om uppnås. LSF ingår i Stockholms läns landsting (SLL) som är en av de största ekonomiska aktörerna i Sverige med drygt 43 000 egna anställda och tusentals fler hos olika leverantörer. SLLs främsta uppgift är att se till att länets invånare har tillgång till en bra och väl fungerande hälso- och sjukvård och kollektivtrafik.

Referens

15016395-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till