SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Automationsingenjör SICK AB -Cleaner Industries på TNG Tech

Automationsingenjör SICK AB -Cleaner Industries

TNG Tech Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du som är ingenjör arbeta kundnära i expansivt företag med innovativa produkter? Sök rollen som automationsingenjör idag!

Gillar du att ha många kontaktytor? Lockas du av världsledande teknik och kundkontakt? Bra! Som automationsingenjör eller applikationsspecialist som rollen kallas internt hos SICK AB får du använda dina erfarenheter och göra skillnad på riktigt samtidigt som du bidrar till utvecklingen av företaget och en hållbar framtid!
Du får möjlighet att arbeta med innovativa produkter och lösningar och blir en viktigt del av teamet. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan idag och bli en del av SICK AB!

Ditt anställningserbjudande

Rollen som Applikationsspecialist på SICK AB ger dig möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att ingå i ett starkt team med hög kompetens och bred erfarenhet. Du kommer att få arbeta i en organisation som prioriterar forskning och utveckling för att fortsätta vara teknologiskt ledande inom området. Utbildning och egen utveckling kommer att vara en integrerad del av ditt arbete och du får goda möjligheter att växa professionellt hos en trygg arbetsgivare.

Personalen är SICK AB:s viktigaste resurs vilket avspeglas i en stark företagskultur präglad av samarbete och kamratskap. Arbetsmiljön kännetecknas av respekt, tillit och balans mellan arbete och fritid. SICK AB tar också ett aktivt ansvar för att skapa en hållbar framtid, både för människor och miljö.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön med ett bonusupplägg, sex veckors semester och förmånligt friskvårdsbidrag.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar inom processautomation och som applikationsspecialist utgör du länken mellan kunden, försäljningsorganisationen och produktledningen. Ditt specialområde kommer att vara lösningar inom Cleaner Industries med fokus på gasanalys och flödesmätning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • Fungera som stöd både internt och externt med teknisk support, konsultation och rådgivning
  • Bidra med support genom att definiera och dokumentera tekniska lösningar till kunder och försäljningsorganisationen
  • Besöka kunder i Sverige och Norge där du representerar ett starkt varumärke
  • Utveckla och implementera attraktiva och funktionella lösningar utifrån kundens behov baserat på SICK AB:s spännande produktportfölj
  • Vara tekniskt branschansvarig för de lösningar som vi erbjuder våra kunder inom området Cleaner Industries
  • Hålla i utbildningar och seminarier för såväl säljorganisation som kunder

Värt att veta

Du ingår i ett team av applikationsspecialister inom affärsområdena Factory-, Logistics- & Process automation, där du arbetar inom processautomation och har ett nära samarbete med säljorganisation, produktledning och servicetekniker.

Du kommer troligtvis att vara på resande fot mellan 20 och 30 nätter per år, och då främst inom Sverige och Norge.

Huvudkontoret för Sverige ligger i Stockholm men vi har också kontor i Göteborg samt i Rud, Oslo. Vi ser gärna att du är bosatt i södra Sverige (Mälardalen och söderut).

I tjänsten ingår även att du deltar vid mässor och kundaktiviteter samt att du stödjer säljorganisationen med upphandlingar, offertunderlag med mera. Då rollen innefattar många kundbesök är körkort ett krav.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för rollen ser vi att du har en eftergymnasial ingenjörsutbildning och/eller tidigare erfarenhet från processindustrin. Du talar och skriver svenska och engelska samt har körkort.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på till exempel värmeverk, raffinaderi eller rederi. Har du erfarenhet av tekniska systemlösningar är även detta ett stort plus. SICK AB arbetar med kundanpassade lösningar och därför är det även positivt om du har erfarenhet av komplexa applikationer.

För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar varierande tekniska arbetsuppgifter samtidigt som du trivs med kundkontakter. Som person är du öppen, nyfiken och orädd. Du är självständig och har stort intresse för nya teknologier, problemlösning och gillar att stundtals fördjupa dig i både beräkningar och komplex information. Du gillar blandade arbetsuppgifter och att få vara med "där det händer".

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 53EF1A07535C4DF9B0B834E5E8C481DC