Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Applikationsspecialist och Projektledare med passion för 3D-printing jobb i Värnamo på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Applikationsspecialist och Projektledare med passion för 3D-printing på Framtiden

Applikationsspecialist och Projektledare med passion för 3D-printing

Framtiden Värnamo, Jönköpings län HeltidÄr du t.ex. teknisk konsult idag och vill ta nästa steg i karriären? Nu söker vi efter en applikationspecialist som ska vara PLM Groups ansikte utåt när det kommer till 3D-printining. Du kommer erbjudas en spännande mix av arbetsuppgifter, alltifrån intern projektledning, kundmöten, hålla i utbildningar inom området för såväl intern personal och kunder samt utveckla 3D-printverksamheten. Lite av en produktionstjänst men till skrivbordet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i affärsutvecklingsteamet inom försäljning och ha stort fokus mot 3D-printing. Du kommer att vara en viktig kugge i organisationen och utöver sedvanliga sysslor i rollen kommer du även att projektleda framtagandet av det democenter som just nu byggs upp i verksamhetens lokaler i Värnamo.

Mer vanliga uppgifter för rollen är att ansvara för dokumentation av produkterna och produktanvändning. Implementering av 3D-printrar hos kunder och då i samarbete med övriga i teamet. Dela teknisk kunskap med fältingenjörer. Utbilda kunder men även internt om befintliga och nya produkter. Delta på mässor, utställningar och kundevenemang med din tekniska erfarenhet. Analysera kundbehov. Organisera benchmarks och skriva ut demodelar på utställningsmaskiner.

Du kommer att vara placerad i Värnamo men resor i tjänsten kan förekomma.

Om företaget
PLM Group söker nu alltså efter en applikationsspecialist för att stödja deras kunder i deras implementering av Additive Manufacturing-processer. PLM Group har utfört Additive Manufacturing-lösningar sedan 2014 och är nu en av de största lokala Additive Manufacturing-leverantörerna i Norden. PLM Group är främst inriktade på polymerer med några ingångslösningar för metall. Men för framtiden ser de sig även skala upp verksamheten inom volymtillverkning inom metall tillsammans med sina leverantörer.

Din profil
Vi lägger stor vikt på din personlighet i vår rekryteringsprocess och i denna roll är det av stor vikt med eget driv då du internt kommer att leda projekt  och behöver kunna arbeta självständigt och vara självgående. Det sociala är en central del i denna roll då arbetet innebär både kundrelationer och att hålla i utbildningar. Struktur i arbetsvardagen är ett måste då du kommer att vara delaktig i många kontaktytor inom bolaget.

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör eller en YH-utbildning inom Maskintekik, Automation eller motsvarande
  • Erfarenhet från produktion och tillverkande industri
  • Engelska och Svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande:
  • Erfarenhet från 3D-printing
  • Erfarenhet av CAD-program som t.ex. Solidworks
  • Erfarenhet av verktygskonstruktion, sheet metal, CNC-maskiner, automation

Om oss
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Placering; Värnamo

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000077409784