Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Applikationsspecialist LIMS - blod, svett och vävnad jobb i Solna på Csam Sweden AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Applikationsspecialist LIMS - blod, svett och vävnad på Csam Sweden AB

Applikationsspecialist LIMS - blod, svett och vävnad

Csam Sweden AB Solna, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du ha ett meningsfullt jobb där du kommer att vara en del av att verkligen göra skillnad? Följ med på vår resa och utveckla smarta, effektiva lösningar som hjälper våra kunder och räddar liv! 

CSAM är den ledande leverantören av nischade ehälsolösningar i Norden. Vi erbjuder programvarulösningar inom hälso- och sjukvård, medicinsk bildbehandling, akutvård, medicinhantering och laboratorieinformationshanteringssystem. CSAM ProSang är ett laboratorieinformations hanteringssystem (LIMS) som förenklar hela hanteringen av blod, celler och vävnader - från donation till transfusion eller transplantation. I CSAM ProSang analyseras också ett stort antal prover, framförallt inom transfusionsmedicin och klinisk immunologi. Systemet används i fem länder, på fler än 180 blodcentraler i 26 hälso- och sjukvårdsregioner. Dessutom används det på immunologiska laboratorier, transplantationslaboratorier och vävnadsinrättningar inom de 26 hälso- och sjukvårdsregionerna.


ansvarsområde.

Din roll som applikationsspecialist är bred och det ingår många kontakter; både interna och externa. Du kommer att arbeta med en av våra viktigaste produkter – ProSang. Tjänsten innebär i första hand att vara en sammanhållande länk; mellan den kliniska verksamheten, vår kund och våra utvecklare. Det innebär  både självständigt arbete och samarbete med dina kollegor. Du är ett välkommet tillskott i vårt team och kommer att ha en viktig roll med stora möjligheter att påverka och göra skillnad!

Exempel på arbetsuppgifter

  • Arbeta med krav- och behovsanalys i samarbete med den kliniska verksamheten - vår kund, produktägaren och vårt interna utvecklingsteam - bistå och vara en del av internt arbete vid produktutveckling 
  • Delta och samarbeta med ditt team vid upphandlingar hos kunder 
  • Workshops och utbildningar vid uppdateringar och förändringar i funktionaliteten 
  • Stötta som 3rd line support mot kunder och internt
  • Regelbundet uppdatera och förbättra systemdokumentation 
  • Genomföra tester från ett verksamhetsperspektiv för att understödja teamets testare och säkerställa funktionaliteten i systemet 


kvalifikationer.


  • Ett antal års erfarenhet av att ha varit administratör och/eller användare av ett LIMS inom t ex transfusionsmedicin, klinisk immunologi, mikrobiologi, kemi, patologi, e t c. 
  • Förståelse och ett stort intresse av att skaffa sig mer kunskap kring systemets uppbyggnad och hur samtliga processer sammankopplas 
  • Du känner till våra kunders områden och har förmåga att kommunicera på rätt sätt med olika målgrupper i olika situationer 
Vi söker dig som är öppen och kommunikativ och trivs att arbeta både självständigt och samtidigt har lätt för att samarbeta i team. Du har en flexibel och pragmatisk inställning  och som person är du både service- och kundorienterad. Du tar egna initiativ och du ser möjligheter och har förmåga att komma med förslag och idéer. Du kan lätt anpassa dig till olika situationer och är trygg i dig själv. ansökan.

Välkommen med din ansökan!  Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten bli tillsatt före sista ansökningsdatum, 16 augusti 2021. I denna rekrytering samarbetar Csam Health med Randstad Technologies. Vid frågor ber vi dig kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ann-Christine Holmer, [ Email address blocked ] .
 

Rekommenderade jobb

Applikationsspecialist LIMS - blod, svett och vävnad
Csam Sweden AB Solna Heltid
3 st C#-utvecklare till Q-linea i Uppsala
Q-linea AB Uppsala Heltidsanställd
Testare med inriktning testautomatisering
AMF Pensionsförsäkring AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201349126