Jobbet Applikationsspecialist Ekonomi till Axfood IT har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Applikationsspecialist Ekonomi till Axfood IT publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om Axfood IT

Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift till mångåriga IT-strategier. På Axfood IT arbetar de mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens.Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Bolaget är även delägare i Eurocash och Urban Deli.

Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik.

Axfoods medarbetare är deras framgångsrecept. Axfood IT arbetar med passion för mat och människor. Styrkan i bolaget är att utveckla och driva framgångsrika matkoncept på den svenska marknaden. Med engagemang och ansvar för miljö och hållbar utveckling skapar Axfood lönsam tillväxt.

Din roll som Applikationsspecialist Ekonomi

I rollen som Applikationsspecialist inom Ekonomi tillhör du ett team på 8 personer där du är en del av förvaltningsorganisationens dagliga arbetsprocesser. Din roll innefattar att:

 • Analysera, utreda och utveckla nya funktioner i system och applikationer
 • Arbeta med kravanalys i nära samarbete med verksamheten
 • Du deltar i agila projekt och arbetar proaktivt med systemförvaltning med fokus på att utveckla och förbättra verksamhetens Ekonomi-område
 • Arbeta nära integrationsteamet för att bygga om system från en plattform till en annan
 • Medverka i kommande projekt och utveckling i organisationen
 • Löpande utreda samt lösa incidenter

Dina kvalifikationer

 • Du ska ha erfarenhet som applikationskonsult eller systemförvaltare inom de finansiella områdena
 • Erfarenhet av SAP med fokus på ekonomi utifrån att ha jobbat på IT-sidan
 • Goda tekniska kunskaper
 • Erfarenhet och god förståelse för ekonomiska flöden
 • Meriterande med SAP-Agency business, SAP-MM/SD, Integrationer (SAP-PI)

För att lyckas i rollen som Applikationsspecialist ser vi att du är nyfiken i ditt sätt att arbeta, du är strukturerad, lyhörd och analytisk. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och har lätt att arbeta i grupp då du kommer att arbeta i en verksamhetsnära roll.

Vad Axfood IT erbjuder dig

Axfood IT är ett företag i ständig utveckling och arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas. Axfood IT medarbetare är framgångsreceptet. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar dom tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB. 

Övrigt

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, Direktrekrytering till Axfood IT

Plats: Stockholm

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Applikationsspecialist inom Ekonomi till Axfood IT intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Referens

needo65802

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till