Jobbet Applikationsspecialist / systemspecialist inom marknad till Menigo har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Applikationsspecialist / systemspecialist inom marknad till Menigo publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en person som trivs med att arbeta i en verksamhetsnära och teknisk roll med varierade arbetsuppgifter med många kontaktytor? Vi söker dig som arbetat som applikationsspecialist inom marknad och motiveras av att arbeta operativt samt vara delaktig i att fatta strategiska beslut för Menigos systemanvändning.

Om företaget

Menigo är en av Sveriges ledande helhetsleverantör för alla som jobbar professionellt inom mat och dryck. De är i dagsläget på en spännande utvecklingsresa där de tagit fram en ny strategisk inriktning för företaget samtidigt som de påbörjar resan med att bli en tydligare del av en global koncern. Du får en möjlighet att vara med och bidra till att stärka Menigo som företag och som en attraktiv arbetsplats.

Menigo är en del av Sysco, världens ledande foodserviceaktör, vilket ger dem tillgång till bred erfarenheter och kunskap så att de kan växa både på höjden och bredden. Menigo har över 1000 kunniga, engagerade och nytänkande medarbetare spridda i landet på åtta orter från norr till söder för att finnas nära sina kunder. Huvudkontoret ligger vid Globen, Stockholm.

Som applikationsspecialist ingår du i Menigos IT-organisation. IT-organisationen består av tre affärsområden; Business Process & Business Intelligence, Support & Operation samt Application & Development, du kommer i din roll ingå i det sistnämnda. Inom Application & Development ingår 9 applikationsspecialister, utvecklare samt integrationsansvarig. Applikationsspecialisterna arbetar inom funktionsområdena; Finans, Sälj, Integrationer och EDI, HR, Inköp, Logistik och IT-arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som applikationsspecialist ansvarar du för förvaltning, koordinering av incidenter, felsökning samt utvecklingsinitiativ av de system som finns inom funktionsområdet marknad. Detta sker i ett tätt samarbete med ditt team och affärsområdets Business Process Manager. Det är er uppgift att säkerställa att applikationerna hanteras enligt fastställd strategi- och förvaltningsplan samt att systemen möter de behov och krav som finns från kunder och verksamheten. Därav ansvarar ni för att Menigo utvecklar och använder sina system på bästa möjliga sätt, ur ett kund-, affärs- och medarbetarperspektiv.

En viktig del är också att säkerställa att drift och utveckling optimeras utifrån perspektiven kundnöjdhet, kostnadsmedvetenhet, effektiva samarbeten och leveranser.

Formella krav

• Arbetslivserfarenhet av e-handelsprojekt samt förvaltning/utveckling av relaterade system
• Erfarenhet av att arbeta med webbpubliceringssystem, såsom EPI-server eller motsvarande
• Erfarenhet av Incident och Change-Management (ITIL)
• Förståelse för ERP-system
• Grundförståelse för integrationsprocessen
• Erfarenhet av att hantera ärenden/incidenter och vidareutveckling för högprioriterade projekt

Meriterande:
• Högskoleutbildning inom relevant område, såsom systemvetare
• Erfarenhet av test och testledning
• Erfarenhet av att arbeta i en agil miljö
• Erfarenhet av teknisk kravställning
• Erfarenhet av Business-to-Business

Som person har du en analytisk förmåga och verksamhetsförståelse. Du har ett stort intresse för teknik och en nyfikenhet för hur IT kan användas för effektivisering. För att trivas i rollen är du en person som motiveras av att ta initiativ för att driva ditt arbete framåt mot ständiga förbättringar. Du har en lösningsfokuserad inställning och tar ansvar för att genomföra dina arbetsuppgifter med en hög kvalitet. Du är en stark lagspelare och tycker att samarbete skapar större och bättre resultat. Vidare har du en förmåga att koordinera många kontaktytor och skapa tvärfunktionella relationer såväl internt som externt.

Övrig information

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Menigo.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö, det finns även möjlighet att utgå från Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Referens

2409101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till