Jobbet Applikationsspecialist / Systemförvaltare till Axfoods IT butiksavdelning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Applikationsspecialist / Systemförvaltare till Axfoods IT butiksavdelning publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Kom till Axfood och var med och bygg Sveriges bästa dagligvarubolag. Här får du möjlighet att arbeta i en spännande organisation med starkt varumärke i en verksamhetsnära roll. Du erbjuds möjligheten att påverka från dag ett och får ta stort ägarskap kring förvaltningen och utveckling av Axfoods butikssystem.

Om företaget

Axfood är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder. . Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar man ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som applikationsspecialist arbetar du nära beställare av system och tillsammans med andra systemförvaltare. Du är involverad i ett tidigt skede och arbetar med kravställning, analys, design, utveckling och driftsättning. Vidare agerar du mottagare av system ur ett förvaltningsperspektiv. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att agera expert inom butikssystemen AxPOS samt Selfscheckout. Det dagliga arbetet innefattar kravanalyser tillsammans med beställare, systemansvariga, arkitekter och utvecklare. Vidare utreder du förvaltningsärenden och genomför konfiguration av grunddata och masterdata. Slutligen innefattar en del av tjänsten upprättande och genomförande av test samt utveckling, konfigurering och förbättring av befintliga systemen.

Formella krav

• Ett par års erfarenhet av en tekniknära roll - systemförvaltare, applikationskonsult eller liknande • Erfarenhet av felsökning Meriterande: • Erfarenhet av att arbeta med kassasystem, POS är högst meriterande • Erfarenhet av programmering • Förståelse för Javabaserade system • Erfarenhet av att arbeta mot externa leverantörer • Erfarenhet av att arbeta i dagligvarubranschen • Kunskap inom SQL Som person ser vi att du är initiativrik och drivande i ditt arbete för att ständigt kunna förbättra Axfoods systemlösningar. För att trivas i rollen ser vi att du har förmåga att kommunicera samt att samarbeta med många kontaktytor. En viktig del i arbetet innebär att analysera och hitta lösningar på tekniska problem, därför ser vi att du har ett genuint intresse för problemlösning.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Axfood IT. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Referens

2498201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till