Jobbet Applikationspaketerare till Saab i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Applikationspaketerare till Saab i Linköping publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Har du tidigare arbetat som Applikationspaketerare och är redo för nästa utmaning? Till Saab i Linköping söker vi omgående en Applikationspaketerare inom Application Provisioning för ett konsultuppdrag som initialt sträcker sig fram till sista januari 2021. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Applikationspaketerare inom Application Provisioning kommer du att paketera alla applikationer som används på SCP (Saab Client Platform), i Saabs gula IT-miljö. Tanken är att du framöver kommer även kommer börja paketera för olika särmiljöer. Då Saab håller på med ett antal stora projekt som kräver applikationspaketering behöver de nu stärka upp sitt team med ytterligare en resurs inom AppV- och MSI-paketering.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning samt flera års erfarenhet av Applikationspaketering (MSI, AppV) och applikationsdistribution via bland annat SCCM. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av Script (Powershell, VB-script) och goda kunskaper inom Windows Installer, Windows registry och Windows i allmänhet. Som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt driver dina processer framåt. Vidare drivs du av sätta upp mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Du kommer ha många kontaktytor så väl intern som externt och har därför en förmåga att uttrycka dig i både tal och skrivit på så väl svenska som engelska.

Om verksamheten
IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Referens

57233

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till