Jobbet Applikationspaketerare till kund i Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Applikationspaketerare till kund i Sundsvall publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Saknar du utbildning inom IT men drömmer om att jobba som IT-konsult? Till vår kund söker vi dig som vill starta din karriär inom IT genom att arbeta med applikationspaketering inom både privat samt offentlig sektor.

Information om uppdraget:

Vår kund ser inte sina kunder som uppdrag eller kundcase, utan som samarbeten, det är deras sätt att hjälpa människor. Genom att utveckla de verksamheter som de samarbetar med ser dem till att kunderna kan fokusera på deras kärnverksamhet. Dem samarbetar med organisationer inom både privat samt offentliga sektor och de ser löpande att allt fler organisationer får upp ögonen för vad IT innebär för deras verksamhet samt vilka möjligheter som finns. Kunden brinner för detta och ser även att det är mycket som kommer hända i framtiden samt hur möjligheterna för utveckling är oändlig.

Vår kund ska nu tillsätta en ny grupp om fem personer där målsättningen är att skapa tillväxt av juniora profiler för en funktionslösning som skall levereras till kund inom statlig myndighet. Tanken är att man sitter ute hos kund och jobbar för att tillgodose dennes behov av stöttning för att hantera klienter. Arbetet innebär bl.a att paketera programvara på olika enheter och man arbetar med verktyg och appar för att paketera och skicka dessa. Arbetet kan också hanteras på distans men detta kräver kunskap i form av operativsystem, nätverk och paketeringsprogramvaror. Kunden ser detta som en långsiktig satsning och kommer därför att erbjuda rätt personer, med rätt inställning utbildning inom detta. Målbilden är att jobba med detta 1-3 år för att sedan få möjlighet att vidareutbildas och växa inom företaget.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader och tanken därefter är att du blir övertagen och anställd direkt hos kund. Arbetstiderna är vardagar kontorstider 08:00-17:00. Start för tjänsten är i januari 2021.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer på telefonnummer: 070-376 03 79 eller via e-post: [ Email address blocked ] - Click here to apply to Applikationspaketerare till kund i Sundsvall.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker tidigare har jobbat med Drift och support/helpdesk då detta är en bra grund att bygga vidare på, annan lämplig IT-erfarenhet ser vi också som meriterande. Då mycket av arbetet sker ute hos kund så lägger vi stor vikt vid din personlighet, du är en social person med ett affärsmässigt arbetssätt och du gillar att träffa samt lära kunna nya människor. Du är en ödmjuk problemlösare som gillar att jobba i grupp, du har ett prestigelöst arbetssätt och motiveras av att utvecklas samt lära dig nya saker. Krav för tjänsten är erfarenhet av Windows 10 och att du talar samt skriver obehindrat på svenska samt engelska. Du har en gymnasieexamen, gärna inom IT/dataprogram eller annat relevant område.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55154

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till