Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Applikationskonsult till logistikföretag jobb i Göteborg på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Applikationskonsult till logistikföretag på Academic Work

Applikationskonsult till logistikföretag

Academic Work Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Nu har du chansen att bli del av ett bolag med stark tillväxt som är redo för att ta nästa steg i sin expansionsresa. Vill du vara med och utveckla logistikorganisationer med hjälp av innovativa IT-lösningar har NYCE.LOGIC tjänsten för dig! NYCE.LOGIC erbjuder en roll där du får möjlighet till ett flexibelt och varierande arbete där din röst betyder mycket för företagets utveckling och de behöver dig för att ta nästa steg ut i Europa!


Om tjänsten
NYCE.LOGIC är en ledande leverantör i Norden av tjänster och mjukvara till företag som arbetar med affärskritisk logistik. Genom sitt egenutvecklade system NYCE.LOGIC WMS (Warehouse Management System) underlättar och effektiviserar NYCE.LOGIC logistikföretags verksamhet med smidiga och innovativa lösningar. Under de senaste 20 åren har systemet använts av välkända logistik, retail-, och e-handelsbolag i 8 länder. Med kontor i Nittorp (Borås), Göteborg, Lund, Stockholm och i Kiev (Ukraina) är de ett team som har hela Europa som marknad. NYCE.LOGIC ägs av Extenda Retail som erbjuder mjukvara inom retail till företag i över 35 länder. Koncernen har drygt 600 anställda med huvudkontor i Stockholm.

Under de senaste åren har NYCE.LOGIC haft en stark tillväxt och behöver nu förstärka sin organisation med nya talanger och rutinerad personal som brinner för att utveckla logistikorganisationer med hjälp av innovativa IT-lösningar.

NYCE.LOGIC erbjuder dig en arbetsplats där de anställda och kunden är i fokus. Internt är teamkänslan stark och man ställer alltid upp för varandra. Hos NYCE.LOGIC får du möjlighet till ett flexibelt och varierande arbete där din röst betyder mycket för företagets utveckling. Endast du bestämmer var resan slutar.

Du erbjuds

* Stora möjligheter för dig som anställd att påverka din utveckling och yrkesmässiga framtid.
* En arbetsplats där du får stimulans och flexibilitet
* Ett öppet kontorslandskap där kommunikationsvägarna är korta och samarbeten nära till hands

Arbetsuppgifter
I rollen som Applikationskonsult på NYCE.LOGIC kommer du arbeta med att utveckla logistikorganisationer med hjälp av innovativa IT-lösningar. I ditt dagliga arbete kommer du arbeta med den egenutvecklade mjukvaran NYCE.LOGIC WMS, med målet att effektivisera handels- och logistikflöden. Du kommer arbeta både i projektform, och i enskilda uppdrag gentemot kund.

I tjänsten som Applikationskonsult kommer du arbeta med löpande arbetsuppgifter så som:

* Driftsättning samt konsultation och utbildning för både nya och befintliga kunder
* Agera som support och stöd till kunder i deras användning av NYCE.LOGIC WMS
* Bygga och underhålla goda relationer med både kunder och interna kollegor

NYCE.LOGICs kunders lagerhantering är en högst central del av deras verksamhet vilket ställer krav på att du som Applikationskonsult levererar en hög servicenivå, kundförståelse och ett intresse för att aktivt bidra i deras förbättringsarbete. Genom rollen som Applikationskonsult kan du på ett väldigt direkt sätt bidra till fortsatt goda kundrelationer samt ha stor inverkan på kundernas dagliga verksamhet.
Vi söker dig som
Har en relevant högskoleutbildning i botten, exempelvis med inriktning mot IT och/eller logistik. Alternativt har du arbetslivserfarenhet som väger upp utbildningskravet. Du innehar B-körkort då det förekommer resor till kund i tjänsten. Internt och externt på NYCE:LOGIC kommunicerar man på både svenska och engelska varpå vi ser att du är obehindrad i båda språken.

Det är meriterande om du har erfarenhet av följande:

* Dataekonomisk eller logistisk utbildning
* Arbetslivserfarenhet av arbete direkt för/hos kund
* Kunskaper av WMS och affärssystem
* Kunskaper inom C# och TypeScript

Som person är du:

* Ansvarstagande
* Självgående
* Samarbetsvillig
* Lösningsorienterad

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid: Tillsvidare
* Placering: Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NYCE.LOGIC's önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
NYCE.LOGIC är en ledande leverantör i Norden av tjänster och mjukvara till företag med affärskritisk logistik genom deras egenutvecklade system NYCE.LOGIC WMS (Warehouse Management System). NYCE.LOGIC WMS har under de senaste 20 åren använts framgångsrikt av välkända logistik-, retail- och e-handelsföretag i 8 länder. Med kontor i Nittorp (Borås), Göteborg, Lund, Stockholm och Kiev (Ukraina) är dem ett team på närmare 40 personer som har hela Europa som marknad. NYCE.LOGIC ägs av Extenda Retail som erbjuder mjukvara inom retail till företag i över 35 länder. Koncernen har drygt 600 anställda med huvudkontor i Stockholm.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059736-SE