Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
APPLIKATIONSKONSULT INOM MJUKVARA SUPPLY CHAIN på PipeChain Group AB

APPLIKATIONSKONSULT INOM MJUKVARA SUPPLY CHAIN

PipeChain Group AB Lund, Skåne län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi söker omgående en affärsmässig och engagerad applikationskonsult. PipeChain är ett växande produktbolag som utvecklar och levererar molnbaserade lösningar inom Supply Chain. Med 45 anställda, högt i tak och korta beslutsvägar vågar vi påstå att varje medarbetare gör skillnad och blir synlig i organisationen. Vi erbjuder arbete i ett välmående bolag med trevliga kollegor och stimulerande projekt. Bland våra kunder finns flera stora globala koncerner vilket innebär att våra projekt ofta har en internationell koppling samt komplex och mycket intressant karaktär.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Löpande applikationssupport till våra kunder
  • Projektleda tilläggsprojekt hos befintliga kunder
  • Driva dialogen med befintliga kunder gällande möjliga processförbättringar med hjälp av våra lösningar
  • Delta i aktiviteter inom ”pre-sales”, produktutveckling och affärsutveckling
  • Utbilda i vår mjukvara

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor på Gastelyckan i Lund. Du ingår i ett team om 6 - 7 konsulter och rapporterar till vår affärsområdeschef. Våra kunder finns både i Sverige och internationellt varför körkort och en privat situation som medger visst resande är nödvändigt. Vi uppskattar antalet resdagar med övernattning till ca 10 per år.  

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är civilingenjör (eller dig med annan adekvat akademisk examen) och som har några års relevant arbetslivserfarenhet. Troligen arbetar du idag som konsult inom ERP, EDI eller Supply Chain alternativt sitter du på kundsidan och arbetar som ”super user” för system inom Supply Chain. Erfarenhet av Cloud/Saas-lösningar är meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig och kommunicera och du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Vidare är du van att arbeta med styr- och projektgrupper och är duktig på att omvandla processer och behov till konkreta förslag och lösningar.

Personlighet

Som person är du affärsmässig, lösningsfokuserad och målmedveten. Du har ett strukturerat arbetssätt och brinner för att hitta lösningar på Supply Chain utmaningar samt har lätt för att engagera och entusiasmera både kunder och kollegor. Du är tydlig, lyhörd, uppmärksammar och följer upp nya kundbehov samt ser det som självklart att hitta bästa möjliga lösningen för kunden.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk:

https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:368763/?lang=se

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

PipeChain is a privately owned, Swedish headquartered company with more than 300 active customers in over 20 countries with more than 10,000 system users. The company was founded in 1999. Our product is a cloud-based service that provides maximum connectivity and visibility of the supply chain, alerting the right parties to any possible delivery problems with assuring that supply meets demand. The service supports efficient collaboration processes like forecasting, order fulfillment and delivery. PipeChain enables both customers and suppliers to work towards the same KPIs, making it easier to measure and improve the processes in the supply chain. For more information please visit www.pipechain.com

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 368763