Jobbet applikationskonsult / produktutbildare / ekonom till Centsoft har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

applikationskonsult / produktutbildare / ekonom till Centsoft publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Gillar du kontakt med människor och är intresserad av IT och ekonomi? Här får du möjlighet att jobba med ekonomifrågor ur ett processperspektiv.

Om företaget

Centsoft är ett växande och spännande IT-företag som utvecklar och säljer ett marknadsledande webbaserat system för hantering av fakturor. Deras lösningar ligger i framkant såväl tekniskt som upplevelsemässigt och de har för avsikt att fortsätta deras kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare på Centsoft förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för deras kunder.

Som anställd på Centsoft blir du del av en trevlig arbetsplats där det är högt i tak. Du sitter med erfarna kollegor och det finns stora möjligheter till kunskapsutbyte internt.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult tillhandahåller du assistans och utveckling under implementeringsfasen av en ny applikation. Dina arbetsuppgifter består av att besöka kunder och hålla i produktdemonstrationer och produktutbildningar för Centsoft Invoice. Du intervjuar kunder och kartlägger deras organisation för att få en förståelse för hur de arbetar. Utifrån detta tar du fram en utbildningsplan för respektive kund. Vidare är du en viktig del i utvecklingsarbetet av produkten då du kommer med insikter och inputs från kunderna till utvecklarna. Slutligen är du med och utvecklar interna rutiner, manualer och utbildningsmaterial. När du kommit in i arbetet håller du ca 5-6 utbildningar i veckan både ute hos kunden och online.

Formella krav

• Etergymnasial utbildning, med inriktning ekonomi eller IT
• Erfarenhet av att hålla systemutbildningar
• Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

För att lyckas och trivas i den här rollen älskar du att knyta och utveckla kundrelationer. Du tycker det är roligt att självständigt styra dina arbetsdagar. Du är noggrann i ditt arbete då du har det yttersta ansvaret för allt som berör ditt jobb, från planering till utförandet av utbildningar samt administration som tillkommer utbildningarna.

Övrig information

Start: Omgående med hänvisning till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utbildare, produktutbildare, ekonomi, IT, Centsoft, faktura, invoice, applikationskonsult, automation, leverantörsfakturor, produktdemonstrationer

Referens

2203201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till