Jobbet Applikationskonsult / Affärssystem / Business Intelligence / IT-Ekonom har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Applikationskonsult / Affärssystem / Business Intelligence / IT-Ekonom publicerad av Bravura

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Detta är tjänsten för dig som har något eller ett par års erfarenhet av konsultrollen eller relevant erfarenhet i en linjebefattning och som vill arbeta i en affärsmässig och teknisk roll med affärssystem för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Om företaget

Bravura söker affärsmässiga applikationskonsulter inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning. Företaget är väletablerat och med ett kvalificerat konsultstöd levererar de lösningar inom business intelligence och affärssystem till europeiska företag och organisationer. Företaget har en egenutvecklad standardapplikation för verksamhetsstyrning och beslutsstöd som implementeras och anpassas efter kundernas behov och används till exempel för budget, prognos, rapportering och analys. Idag har företaget mer än 200 kunder, cirka 52 anställda och sitter i moderna lokaler i Solna, Stockholm. Företaget värnar om sin personal och du som anställd har en fri roll under ansvar. Nu letar vi efter konsulter som kan hjälpa till i företagets fortsatta expansion.

Arbetsuppgifter

I rollen som applikationskonsult arbetar du nära företagets kunder i implementationsprojekt och med vidareutveckling av lösningar för befintliga kunder. Du ansvarar för kravställning, anpassning/integration av företagets system inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning i kundföretagens befintliga miljöer. Du arbetar parallellt med små och stora kunder och i projekt av olika storlek samt träffar personer i ledande befattningar, ofta controllers och ekonomichefer, i olika branscher. Eftersom företaget erbjuder lösningar inom beslutsstöd och verksamhetsstyrning arbetar du med både IT och ekonomi i en applikationsnära roll. Detta innebär att rollen innehåller en del tekniska arbetsuppgifter som arbete med systemintegration och viss programmering i kombination med en tät dialog med dina kunder.

Som konsult arbetar du självständigt med stor flexibilitet. Som ny i organisationen kommer du att gå bredvid en senior konsult i kundprojekt.

Formella krav

• Akademisk utbildning inom IT från teknisk högskola, systemvetenskap eller motsvarande.

• Alternativt har du en ekonomisk utbildning med kompletterande IT-utbildning som exempelvis BI-utvecklare eller andra kurser med inriktning på applikationer och databashantering.

• 1-3 års relevant erfarenhet och ett stort intresse för konsultrollen.

• Grundläggande förståelse och intresse för SQL och programmering samt integration av IT-system.

• Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultrollen, gärna inom business intelligence. Det är även meriterande om du har kunskaper inom företagsekonomi och ekonomistyrning.

• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi söker dig som vill arbeta i en självständig roll med externa kontaktytor. Du har ett affärsorienterat sätt och tycker om att etablera samt utveckla relationer med dina kunder. Kombinerat med detta har du ett sinne för problemlösning och gillar den tekniska utmaningen med att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. I gengäld erbjuds du utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande arbetsmiljö där du är delaktig i företagets utveckling.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: affärssystem, beslutsstöd, business intelligence, verksamhetsstyrning, verksamhet, IT, system, konsult, IT-konsult, ekonomi, controlling, controller, IT-ekonom, SQL, programmering, applikationskonsult, BI, utveckling

Referens

1911601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Stockholm).