Jobbet Applikationsingenjör till Veolia i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Applikationsingenjör till Veolia i Stockholm publicerad av TNG

Heltidsanställd
Solna
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du ta fram tekniska lösningar för processvatten? Sök då tjänsten som applikationsingenjör hos Veolia Water Technologies!

Vill du använda din kunskap inom vattenkemi för att ta fram tekniskt underlag för anläggningar inom processvatten? Veolia Water Technologies i Stockholm söker nu en applikationsingenjör som kommer att stötta säljteamet med att utforma tekniska lösningar. Du får chans att arbeta med spännande och ny teknik i en internationell miljö. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som vill vara en del av ett världsledande företag som designar, levererar och driftar processtekniska lösningar för vattenrening är detta en perfekt möjlighet. Som applikationsingenjör får du chansen att arbeta såväl tekniskt som lösningsorienterat för att bidra till företagets utveckling. Du ges eget ansvar att självständigt hitta lösningar på tekniska problem, självklart med stöttning av andra i teamet. Med tanke på företagets globala utbredning kommer du också ha regelbunden internationell kontakt med produktionsanläggningarna runt om i världen. 

Du kommer att vara en del av teamet i Stockholm som arbetar med affärsområdet Processvatten. Deras applikationer för processvatten finns bland annat inom läkemedelsindustrin, livsmedels- och dryckesindustrin och kraftvärmeverk. Ett exempel på en processteknisk lösning är till ett kraftvärmeverk där Veolia Water Technologies levererar en komplett anläggning för produktion av totalavsaltat och avgasat spädvatten (där inkommande media är kommunalt vatten och rökgaskondensat). Affärsområdet processvatten är under stor tillväxt och du kommer att bli involverad i många och spännande projekt, främst inom Sverige.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som applikationsingenjör arbetar du tillsammans med säljteamet och ansvarar för att utforma en teknisk lösning utifrån förfrågningsunderlag.

Din roll kommer bland annat innefatta att:

 • Designa och genomföra flödesberäkningar för tekniska lösningar för processvatten
 • Ansvara för olika produktval samt konfigurering av dessa
 • Ta fram kostnadsunderlag för prissättning
 • Interna och externa kontakter
 • Vara teknisk support, både externt och internt, gällande sålda tekniska lösningar
 • Delta på kundmöten för att presentera dina tekniska lösningar

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som applikationsingenjör kommer du att arbeta med Veolia Water Technologies affärsområde Processvatten och utgå från kontoret vid Solna strand som ligger på gångavstånd till tunnelbanestationen. Teamet du blir en del av består av 6 personer och du kommer att rapportera till affärsområdesansvarig för Processvatten

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:

 • Kunskap inom vattenkemi
 • Det är meriterande om du har kunskap inom jonbytesteknik och/eller membranteknik
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av Cad.
 • Kunskaper inom Officepaketet.
 • Då du i rollen kommer ha internationella kontakter krävs det att du har goda kunskaper i både engelska och i svenska.

Vi söker dig som har en stark initiativförmåga, som gärna driver egna arbetsuppgifter framåt och som har en förmåga att ta ansvar. Du har ett strukturerat arbetssätt och ett öga för detaljer. Lösningsorienterad och serviceinriktad är en andra egenskaper som utmärker dig. Du trivs att arbeta i en supporterande roll där ditt vattenkemiska kunnande har en central funktion.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Nyckelord: Application Engineer, System design Engineer, Process Engineer.

Referens

A9ED8FB4E6B44C40A02C145C21F8597C

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Applikationsingenjör Metallurgi Värmebehandling Stockholm Hays Specialistrekrytering
Kvalitetsingenjör till Silex Järfälla Poolia
Industrial engineer to FedEx Stockholm Academic Work
Process Engineer Botkyrka Poolia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till