Jobbet Applikationsingenjör till JENSEN Sweden AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Applikationsingenjör till JENSEN Sweden AB publicerad av Effektiv

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning


Är du en applikationsingenjör som vill arbeta med varierande kundprojekt där du får vara med i hela processen - från säljfas till drifttagning av projekt? Vill du därtill ha hela världen som ditt arbetsfält?
Då har du kommit rätt!

Här får du chansen att påverka din roll som applikationsingenjör hos ett familjärt och världsledande företag.

Om vår kund
JENSEN-GROUP’s affärsidé är att bistå industriella tvätterier över hela världen att tillhandahålla kostnadseffektiv textilservice till sina kunder. Vi har upparbetat en position till att bli prefererad leverantör till tvätteriindustrin genom att erbjuda bred expertis i att designa och leverera hållbara lösningar i allt från fristående maskiner till kompletta system och integrerade lösningar. JENSEN-GROUP utökar ständigt sitt erbjudande genom att utveckla miljövänliga innovativa produkter och tjänster vilka används till att lösa specifika kundbehov. Vår framgång är ett resultat av en kombination av global yrkesskicklighet och lokala närvaro. JENSEN Sweden AB är den del av det växande affärsområdet Garment Technology och specialiserat på system för plaggtransport och plaggsortering. Se vidare www.JENSEN-group.com

Dina arbetsuppgifter
Som applikationsingenjör hos JENSEN kommer du att bli en nyckelperson i företagets kundprojekt där du är med i hela processen - från säljfas till drifttagning och underhåll av projekt.

I säljfasen hjälper du till att definiera funktionaliteten för ett kundanpassat system. Vid sålt projekt är du behjälplig i planeringen. Innan drifttagning konfigurerar du företagets programvaror och ansvarar för mjukvarudelarna vid uppstarten av systemet. Vid drifttagning kommer du att arbeta hos kunder världen över. Mellan projekten underhåller du levererade system som en viktig del av företagets supportfunktion. I arbetsuppgifterna ingår även:

• Utbildning av kundpersonal vid installation och drifttagning
• Framtagning av manualer och funktionsbeskrivningar
• Viss programmering

Tjänsten innebär upp mot 100 resdagar/år både inom Sverige och internationellt.

Din profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör med inriktning mot automation, mekatronik, data eller har motsvarande erfarenhet. Du har ett genuint intresse för teknik och kunskaper i programmering är en merit. Då hela världen blir din arena i denna tjänst, har du flytande kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i övriga europeiska språk är meriterande. Körkort är en förutsättning för denna tjänst.

Som person är du positiv, kommunikativ och har ett förtroendeingivande sätt. Att visa respekt och samarbeta med andra för att nå bästa resultat är en självklarhet för dig. Du har ett starkt driv och en god vilja att snabbt sätta dig in i både branschen och METRICON®-systemet.

Vi erbjuder dig en intressant och dynamisk tjänst inom en internationell och växande bransch. Här får du ett brett och variationsrikt arbete med resor över hela världen!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 23 augusti, 2020. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Gabriella Albertsson, gabriella.albertsson@effektiv.se eller Jens Lindroth, jens@effektiv.se

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Referens

2011

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till