Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Applikationsingenjör jobb i Solna på Toyota Material Handling

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Applikationsingenjör på Toyota Material Handling

Applikationsingenjör

Toyota Material Handling Solna Heltid

Toyota Material Handling är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi utvecklar och förmedlar avancerade lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering t.ex; autotruckar och fleet managementsystemet Toyota I_Site.

Vi strävar efter att finnas nära våra kunder.

Vi erbjuder omfattande kundsupport med kundanpassade tjänster och 24/7 servicetillgänglighet genom avtal. Vi har sälj- och serviceverksamhet över hela Sverige med huvudkontor i Stockholm och logistikcenter i Mjölby. Även tillverkning och utveckling sker i Mjölby där också huvudkontoret för Europaverksamheten finns.

Vill du jobba med automation och självkörande truckar? Vi söker kontinuerligt Applikationsingenjörer för att utöka vår verksamhet, och tar gärna emot din spontanansökan. Skulle vi inte ha ett anställningsbehov just när du söker kommer vi att höra av oss när vi har en öppning om vi tror att vi är rätt för varandra. Hos Toyota jobbar vi med den senaste tekniken i nära kontakt med slutkunden.

Automatiseringen inom logistik och materialhantering ökar snabbt, främst för att det finns möjligheter till minskade driftskostnader och ökad effektivitet, men även på grund av förarbrist. Toyota är en ledande aktör i branschen och affärsområdet Logistics Solutions fortsätter att växa. Logistics Solutions levererar bland annat självkörande truckar, så kallad AGV - Automated Guided Vehicle, men även andra automationslösningar kopplade till materialhantering samt rådgivningsverksamhet kopplat till logistik och automation.

I rollen som Applikationsingenjör arbetar du främst med att driftsätta skräddarsydda autopilotsystem med fullt automatiserade gaffeltruckar. Du kommer att jobba med specialiserad mjukvara för att designa och programmera autopilotsystemet och dess körvägar, samt hantera IO-signaler och PLC-kommunikation med utrustning på kundens anläggning. Arbetet sker i projektform dels ute hos våra kunder runtom i Sverige, men också ifrån den egna arbetsplatsen. Du kommer även arbeta med support och underhåll av befintliga anläggningar.

Vi söker dig som:

  • Har utbildning inom teknik, logistik, eller annat relevant område. Gärna på universitetsnivå, tex. ingenjörsutbildning inom automation eller mekatronik.
  • Har intresse för programmering. Erfarenhet av PLC-programmering är meriterande.
  • Har erfarenhet från liknande tjänster och teknologi. Branscherfarenhet är meriterande.
  • Förståelse för logistik och materialhantering är meriterande.
  • Är flytande i engelska i tal och skrift.
  • Har B-körkort.


Som person:

  • Är du noggrann och kvalitetsorienterad.
  • Är du analytisk och duktig på problemlösning.
  • Är du bekväm med att resa inom Sverige för arbete på plats i kundens miljö.
  • Är du en prestigelös lagspelare och gillar att arbeta i projektform.


Ansökan:
Vill du få möjligheten att vara med och utveckla Logistics Solutions, arbeta med många intressanta kunder samt bli en del av ett fantastiskt team?


Intervjuer och urval kommer att ske vid framtida öppningar. Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev så hör vi av oss.

Om du har frågor om tjänsten går det bra att ta kontakt med Viktor Brandon Leek, 070-643 70 31.


Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att ses!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2021-595