Jobbet Applikationsförvaltare Ekonomiapplikationer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Applikationsförvaltare Ekonomiapplikationer publicerad av ICA

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi behöver förstärka och vidareutveckla vår kompetens inom Ekonomigruppen och söker nu dig som är Applikationsförvaltare och vill vara med på vår digitaliseringsresa.

VUIT (Verksamhetsutveckling och IT) Ekonomi stödjer ICA Sverige med verksamhetsutveckling, IT utveckling och förvaltning av ekonomiapplikationer. Avdelningen har nära samarbete med våra kunder inom ICA Affärsservice, Apotek Hjärtat, ICA Banken, ICA Fastigheter samt ITS som ansvarar för ICAs infrastrukturlösningar. Utöver detta har vi ett mycket nära samarbete med ett flertal strategiska leverantörer/samarbetspartners. Just nu pågår många spännande aktiviteter i digitaliseringens spår och vi behöver därför förstärka gruppen med ytterligare en Applikationsförvaltare med inriktning mot Tid- och Projektstyrningsverktyg.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av både utveckling och förvaltning av ett flertal ekonomiapplikationer (både "On Premise" och "Saas") samt integrationsmappning till och från dessa system. Vi är idag ett team på 11 personer som gemensamt hjälps åt att säkerställa stabil drift och förvaltning och deltar i utvecklingsprojekt där vi översätter verksamhetens behov till färdiga, dokumenterade och testade IT-lösningar.

En av våra viktigaste applikationer är Agresso där vi bl a använder modulerna Kundreskontra, Leverantörsreskontra, Huvudbok, Anläggningsregister samt Tid och Projektstyrning och det är inom Tid och Projektstyrning vi nu behöver förstärka teamet. Du kommer att arbeta i ekonomiteamet som specialist på modulen Tid- och Projektstyrning samt vara teamets expert på de specifika integrationer som vi har gentemot denna modul. Du kommer även ha en bredare förvaltningsroll som omfattar även övriga moduler inom Agresso och ekonomiprocessen.

Hanteringen av förvaltning och vidareutveckling omfattar daglig kontakt med våra kunder samt även tät dialog med våra underleverantörer. Du kommer inledningsvis att arbeta tätt tillsammans med övriga experter inom ekonomiteamet som också kommer att verka som dina mentorer och du kommer därmed successivt kunna ta större eget ansvar både avseende förvaltningen och vidareutveckling. Längre fram kommer du kunna vara rådgivande expert avseende möjliga vidareutvecklingsförslag samt integrationer och engagemang i div projekt inom Ekonomiområdet.

Din profil

Vi söker dig som tillsammans med ett team trivs att utveckla och anpassa applikationer (installation och konfiguration av standardmjukvara) i enlighet med förändrade verksamhetsbehov, samt säkerställa löpande stabil drift. Vi värdesätter erfarenhet av verksamhetsprocesser inom Ekonomiområdet och då främst inom Tid och Projektstyrning. Vi har många integrationer varför det också är meriterande med erfarenhet av integrationsmappning.

Som person är du ansvarsfull, serviceinriktad, strukturerad och har lätt för att kommunicera. Du arbetar proaktivt, ser möjligheter och kommer med idéer och lösningar kring hur vi kan göra saker bättre. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och tekniker. Rollen innebär många kontaktytor, både inom och utanför VUIT, och du bör ha god förmåga och intresse för att skapa och bibehålla goda relationer. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt kunna hantera flera uppdrag parallellt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete inom applikationsutveckling och erfarenhet av agila principer. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Omgående, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Marlene Öhman (Gruppchef VUIT Ekonomi), tfn: 072-220 0562

Sista dag för ansökan

2019-10-18

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Referens

R0009082

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till