Jobbet Applikationsförvaltare Ekonomiapplikationer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Applikationsförvaltare Ekonomiapplikationer publicerad av ICA

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi behöver förstärka och vidareutveckla vår kompetens inom Ekonomigruppen och söker nu dig som vill vara med på vår digitaliseringsresa.

VUIT (Verksamhetsutveckling och IT) Ekonomi stödjer ICA Sverige med verksamhetsutveckling, IT utveckling och förvaltning av ekonomiapplikationer. Avdelningen har nära samarbete med våra kunder inom ICA Affärsservice, Apotek Hjärtat, ICA Banken, ICA Fastigheter samt ITS som ansvarar för ICAs infrastrukturlösningar. Utöver detta har vi ett mycket nära samarbete med ett flertal strategiska leverantörer/samarbetspartners. Just nu pågår många spännande aktiviteter i digitaliseringens spår och vi behöver därför förstärka gruppen med ytterligare en Applikationsförvaltare med inriktning mot vårt ekonomisystem Agresso

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av både utveckling och förvaltning av ett flertal ekonomiapplikationer (både "On Premise" och "Saas") samt integrationsmappning till och från dessa system. Vi är idag ett team på 11 personer som gemensamt hjälps åt att säkerställa stabil drift och förvaltning och deltar i utvecklingsprojekt där vi översätter verksamhetens behov till färdiga, dokumenterade och testade IT-lösningar. Du kommer framför allt att arbeta med vårt ekonomisystem Agresso med tillhörande integrationer. Du ingår i förvaltningsteamet för Agresso tillsammans med 4 andra medarbetare. Arbetet omfattar daglig kontakt med våra kunder (Affärsservice) samt tät dialog med våra underleverantörer. Du kommer inledningsvis att arbeta tätt tillsammans med övriga experter inom ekonomiteamet, som också kommer att verka som dina mentorer och du kommer därmed successivt kunna ta större eget ansvar både avseende förvaltningen men även vidareutveckling. Längre fram kommer du kunna vara rådgivande expert avseende möjliga vidareutvecklingsförslag samt delta i projekt inom Ekonomiområdet.

Din profil

Vi söker dig som tillsammans med ett team trivs att utveckla och anpassa applikationer (installation och konfiguration av standardmjukvara) i enlighet med förändrade verksamhetsbehov samt säkerställa löpande stabil drift. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom applikationsförvaltning och vi värdesätter erfarenhet av verksamhetsprocesser inom Ekonomiområdet. Vi har många integrationer varför det också är meriterande med erfarenhet av integrationsmappning.

Som person är du ansvarsfull, serviceinriktad, strukturerad och har lätt för att kommunicera. Du arbetar proaktivt, ser möjligheter och kommer med idéer och lösningar kring hur vi kan göra saker bättre. Rollen innebär många kontaktytor, både inom och utanför VUIT, och du bör ha god förmåga och intresse för att skapa och bibehålla goda relationer. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt kunna hantera flera uppdrag parallellt.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och tekniker.

Kontaktperson

Marlene Öhman (Gruppchef Ekonomi), tfn: 072-220 0562

Sista dag för ansökan

2019-10-25

Referens

R0009122

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till