Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Application Operations specialist jobb i Borås på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Application Operations specialist på ICA

Application Operations specialist

ICA Borås, Västra Götalands län Heltid

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? ICA Sverige IT och Verksamhetsutveckling söker en Application Operations specialist i Borås.

Som application Operations specialist blir du kärnan i vårt application operations arbete och teknisk kontaktperson för en grupp applikationer gentemot ICA’s övriga IT organisation och våra externa leverantörer. Med din tekniska kompetens har du en central roll för att styra våra miljöer, jobba med effektivisering och sätta upp smarta processer. Du kommer också att ha en viktig del i vårt fortsatta arbete med flytt till Cloud tjänster, automatisering och Continuous Delivery.
 

Det här är ditt blivande jobb

ICA VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, e-handel med mera. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt. Vi jobbar med ICAs kunder och handlare där många spännande och snabba förändringar sker.

Du jobbar agilt och sida vid sida med utvecklingsteamen. Från att vara rådgivande vid utveckling och desig, hantera driftsättning och change, säkerställa att vi har en effektiv och säker daglig drift. Tillsammans med teamen driver, löser och förebygger du incidenter. Vi går mot att ha mer Cloud baserade miljöer men har fortfarande en stor del On Premise, både Windows och Unix. Du jobbar också nära våra IT Service team med förvaltning och life cycle management av våra miljöer. I arbetsuppgifterna ingår att planera och genomföra uppgraderingar, uppföljningar samt dokumentera våra miljöer med tillhörande processer.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.

Vem är du?

Som person är du noggrann och drivs av att skapa ordning och kvalitet. Du är bra på att kommunicera och pratar teknik så att alla förstår, både tekniker och chefer. Du är nyfiken och håller dig up to date med IT-världen och är sugen på att genomföra förändringar för att jobba på ett modernt och effektivt sätt. Du har jobbat några år inom IT drift- och support och vill jobba med operations och förvaltning av stordriftsmiljö. Du har bred infrakunskap och förstår en komplex miljö med tex integrationer, brandväggar och lastbalansering. Du behöver ha goda färdigheter i svenska och engelska.

Kontaktinformation

Ansök så snart som möjligt - vi gör löpande urval!
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Susanne Josefsson på mail [ Email address blocked ] . Senaste dag att visa intresse är 2021-08-05

Start enligt överenskommelse.

Tillsvidareanställning.

Placering i Borås, Sverige.


Välkommen med din ansökan!

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

 

Rekommenderade jobb

Application Operations specialist
ICA Borås Heltid
Backend-utvecklare som vill digitalisera ICA Sveriges butiker
ICA Solna Heltidsanställd
Redovisningsekonom till ICA Affärsservice
ICA Västerås Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013853