Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Application Operational Specialist till fordonsjätte! jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Application Operational Specialist till fordonsjätte! på Framtiden

Application Operational Specialist till fordonsjätte!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Har du nyligen tagit examen från din utbildning mot systemdrift och tycker om att fördjupa dig i komplexa problem?

Om företaget
Vår kund är en av världens främsta biltillverkare med huvudkontor i Göteborg. Företagets mål är att ge sina kunder friheten att röra sig på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vår kund startade upp 1927 och har sedan dess alltid haft ett fokus på innovation som nu mynnar ut till att snart endast tillhandahålla miljömedvetna elbilar.

Dina arbetsuppgifter
Som ny i din yrkesroll kommer du bli tilldelad en fadder i syfte att du ska få en gedigen inledning. Det finns två olika team varav du kommer bli placerad i ett av dessa. Det ena teamet arbetar med ett fordons meddelandehantering genom telematikplattformar. Teamet består av totalt 7 seniora profiler som har ett tight samarbete mellan varandra. Det andra teamet består av 5 seniora profiler och arbetar med att sköta övervakningssystemen.

Din profil
Vi tror att du besitter en relevant utbildning mot systemdrift. Vi söker dig som tycker om att grotta ner dig och fördjupa dig i komplexa problem.

Skallkrav
- Eftergymnasial utbildning mot systemdrift
- Kunskap inom Linuxmiljöer
- Kunskap inom Scripting t.ex. Python
- Tala och skriva engelska obehindrat

Meriterande
- Kunskap inom Ansible
- Tala och skriva svenska obehindrat

Personliga egenskaper
- Pedagogisk
- Drivande
- Effektiv i sitt arbetssätt

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Område: Torslanda
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Din profil Vi tror att du besitter en relevant utbildning mot systemdrift. Vi söker dig som tycker om att grotta ner dig och fördjupa dig i komplexa problem. Skallkrav - Eftergymnasial utbildning mot systemdrift - Kunskap inom Linuxmiljöer - Kunskap inom Scripting t.ex. Python - Tala och skriva engelska obehindrat Meriterande - Kunskap inom Ansible - Tala och skriva svenska obehindrat Personliga egenskaper - Pedagogisk - Drivande
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000076511135