Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

App-utvecklare med fokus på iOS job in Lund at Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
App-utvecklare med fokus på iOS på Axis Communications

App-utvecklare med fokus på iOS

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vad sägs om "Freaky Fridays" där du får jobba med dina egna fantastiska idéer, morgonfika varje dag och din alldeles egna Axis-cykel? Dina teamfokuserade och engagerade kollegor ser fram emot att få träffa sin nya kollega för att fortsätta innovationen framåt!

Teamet
I vårt team är du med och utvecklar mobilapplikationer som knyter ihop slutanvändare med vårt växande utbud av kameror och annan hårdvara. Du kommer att vara en del av ett effektivt, agilt team med varierande kompetenser inom iOS, Android och molnbaserade tjänster. Vi jobbar nära varandra vilket gör att vi har ett ständigt utbyte av kunskap och bidrar till varandras utveckling. Vi ser till att hålla oss i framkant vad gäller teknikval och utvecklingsmetodik. Vi brinner för datadrivna beslut och vi analyserar kontinuerligt användarbeteende för att lära oss mer om hur våra produkter och lösningar uppfattas. Detta ger också teamet stora möjligheter att påverka slutprodukten!

Rollen
Nu söker vi en erfaren app-utvecklare med huvudfokus på iOS som brinner för DevOps och korta feedback-loopar samt älskar ett varierat arbete som sträcker sig över stora delar av teknikstacken. Utvecklingen sker i native, främst i Swift för iOS och Kotlin för Android.

Vem är du?
Vi tror att du vill nå framgång med andra, drivs av utmaningar, samt brinner för programmering och god användarupplevelse i alla sammanhang. Du är driven, nyfiken, genuint intresserad av teknik och gillar att dela med dig av din kunskap till andra.
Du har en relevant teknisk ingenjörsutbildning på civilingenjörs- eller högskolenivå som innefattar programmering. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av apputveckling i iOS men även gärna också i Android samt vana av agila utvecklingsmetoder.
Har du intresse/erfarenhet av nedanstående så är det en bonus:
* AWS/Azure
* Golang
* Testautomation (Espresso/XCUI Test)

Vad kan Axis erbjuda dig?
Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Det finns också stora möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas åt det håll man själv är intresserad av. Vi tycker att god kundkännedom är viktigt och därför har vi ett antal initiativ där vi låter ingenjörer jobba nära några slutkunder som vi jobbar tätt ihop med för att lära oss mer om hur våra produkter uppfattas.

Axis som företag tror på en diversifierad arbetsstyrka. Vi vet att diversitet i grupper skapar förutsättningar för en mer kreativ arbetsmiljö, vilket är en grund för att vi ska lyckas.
Låter det intressant?
Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Är du nyfiken eller har några frågor, kontakta gärna rekryterande chef, Peter Doverholm, på telefon

+46 46 287 9604
 

Rekommenderade jobb

App-utvecklare med fokus på iOS
Axis Communications Lund Heltid
Intresseanmälan för kommande uppdrag som Redovisningsekonom i Malmö!
Poolia Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
1st line supporttekniker till kund i Malmö!
Poolia Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R-117046