Jobbet Ansvarsskadereglerare till Nordic Loss Adjusting AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ansvarsskadereglerare till Nordic Loss Adjusting AB publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du jurist och har några års erfarenhet inom försäkringsbranschen? Vill du få möjlighet att arbeta i en bred roll med stort eget ansvar? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en Ansvarsskadereglerare till vår kund Nordic Loss Adjusting med kontor i centrala Göteborg. Nordic Loss Adjusting AB (NLA) är ett fristående skaderegleringsbolag som på uppdrag av olika försäkringsgivare handlägger försäkringsskador.

I rollen som Ansvarsskadereglerare kommer du både självständigt och tillsammans med dina kollegor utreda och reglera ansvarsskador inom främst företags – och industriförsäkringssegmentet. Du kommer att tillhöra ett härligt team med god sammanhållning.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos NLA. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och planerar att starta mitten på augusti.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en juristexamen samt några års erfarenhet av ansvarsskadereglering, gärna inom företagssektorn, alternativt har du arbetat några år som Biträdande jurist och har ett intresse för att specialisera dig inom ansvarsskador/försäkringar.

Som person ser vi att du är initiativtagande, självgående och analytisk. Du har ett strukturerat arbetssätt samt ett affärsmässigt och professionellt förhållningssätt mot kunder och arbetskamrater.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Sök då jobbet redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48827

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till