Jobbet Ansvarig Controller sökes för direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Ansvarig Controller sökes för direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du målinriktad, ansvarstagande och arbetat inom redovisning några år? Söker du nya utmaningar och vill ansvara för ett controllerteam? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett konsultbolag inom ekonomibranschen. Bolagets målsättning är att utgöra en ledande aktör i den omvandling som redovisnings- och bokföringsbranschen kommer att genomgå de kommande åren på grund av utvecklingen av digitala lösningar.

I rollen som ansvarig controller kommer du att ha huvudansvar för implementering och genomförande av basprocesserna, från löpande redovisning till avlämnande av årsredovisning och inkomstdeklaration för vår kunds kunder. Med utgångspunkt i deras dokumenterade metoder och tillsammans med ett controllerteam på två personer ansvarar du för att överträffa deras kunders förväntningar, vad gäller kvalitet, effektivitet och kommunikation. Du ansvarar för att säkerställa att dina kollegor följer fastställda rutiner och för att kvalitetssäkra samtliga kundleveranser från löpande bokföring till avlämnandet av årsredovisning/inkomstdeklaration. I rollen krävs det att du kan läsa och förstå en resultat- respektive balansräkning och dess samband på en fördjupad nivå. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

-Leverera bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration
-Analysera balans- och resultaträkning på en fördjupad nivå
-Kvalitetssäkra löpande redovisningsprocesser
-Leda ett team med 2 controllers
-Designa rutiner/flöden för redovisningsprocesser hos våra kunder
-Guida våra kunder i digitala och strukturerade arbetssätt
-Vårda och utveckla kundrelationer
-Utgöra kontaktperson gentemot revisorer i samband med revision.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att du blir anställd av vår kund men StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Vår kund har sitt kontor på Värmdö men har möjlighet att ordna med annan kontorslösning om du är bosatt i annan stad. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker sig som eventuellt har en eftergymnasial ekonomisk utbildning samt relevant arbetserfarenhet inom redovisnings-/bokföringsområdet. Du har arbetat som redovisningsekonom, redovisningskonsult eller revisorsassistent och har ca 3-6 års arbetslivserfarenhet från detta. Du bör ha haft självständigt ansvar för bokslutsarbete och upprättande av årsredovisning och inkomstdeklaration i aktiebolag. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du analytiskt, strukturerad och är målinriktad. Vidare är du engagerad som person och framförallt redo att utveklas. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44974

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Business Controller till CityMail Stockholm Boardtalk

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till