Jobbet ANSVARIG CASH MANAGEMENT/CONTROLLER har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

ANSVARIG CASH MANAGEMENT/CONTROLLER publicerad av Resultat AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du tidigare arbetat med Cash Management och vill jobba i en bred roll med varierande arbetsuppgifter i en föränderlig verksamhet? Se hit!

Om företaget
Du blir en del av redovisningsavdelningen som är en nordisk organisation. I Stockholm består ekonomiteamet av sex personer. Du erbjuds även arbete i ett kunskapsintensivt bolag med hållbara investeringar högt på agendan. Vår kund sitter i fräscha lokaler mitt i city. Tjänsten är ett föräldravikariat med start relativt omgående fram till augusti 2021.

Dina arbetsuppgifter
Som ansvarig för Cash Management är du ansvarig för cash management i alla svenska bolag och filialer i koncernen. Du förväntas följa upp likviditeten och matcha åtaganden mot kund, ansvara för valutafrågor och arbeta med fondhandel. Vidare ansvarar du för bankkontostrukturer samt kontakt med banken. Du kommer även arbeta som Controller. Denna del innefattar bland annat månatlig uppföljning samt budget och prognosarbete. I Controllerrollen ingår även ett tätt samarbete med VD och rapportering till styrelse och VD.

Din profil
Vi ser att du sedan tidigare ha varit ansvarig för Cash Management och haft liknande arbetsuppgifter. Gärna där du har arbetat med effektiviseringsarbete. Du har även arbetat med controlling i minst tre år. Grundläggande kunskap i redovisning krävs. Vidare kräver även rollen att du är trygg i både svenska och engelska, tal och skrift. Du är även en avancerad användare i Excel. Vi tror att du tycker om att ha flera kontaktytor och är en teamplayer, samtidigt som du gillar att självständigt driva ditt eget arbeta framåt. Som person är du även kommunikativ, flexibel och förtroendeingivande. Vidare är du analytisk och målinriktad, du är prestigelös och arbeta såväl operativt som strategiskt.

Framgångsfaktorer
• Tidigare erfarenhet att arbeta med Cash Management • Minst tre års erfarenhet av controlling • Avancerad användare i Excel • Mycket goda kunskaper i det engelska språket, såväl tal som skrift

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående eller enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid PLACERING: Stockholm City LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Hanna Eriksson 072-230 99 89 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-05-25 Denna tjänst är en hyra, där du är anställd hos oss på Resultat. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Hanna Eriksson, 072-230 99 89

Referens

7831

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till