SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök nu
Quality Assurance Officer på Hays AB

Quality Assurance Officer

Hays AB Södertälje Heltid
Ansök nu

QA Associate, Respiratory - Sweden Operations. AstraZeneca, Svenska & Engelska

6 månaders konsultuppdrag


Din nya arbetsgivare

Hos Hays Life Sciences är vi specialister på att rekrytera inom läkemedelsindustrin och vi är nu på jakt efter en konsult för ett 6 månaders uppdrag hos vår klient AstraZeneca.


Din nya roll

Som Quality Assurance Officer kommer du att vara en viktig del av AstraZenecas kvalitetssäkringsgrupp och arbeta tätt med produktion och kvalitetskontroll. Du kommer att säkerställa att produkterna håller högsta kvalitet och uppfyller gällande regelverk och Good Manufacturing Practice (GMP).


Vad du behöver för att lyckas

För att lyckas i rollen som Quality Assurance Officer krävs följande:

* Naturvetenskaplig universitets- eller högskoleexamen om minst 4 år. Utbildningsinriktning kan t.ex. vara civilingenjör inom bioteknik, kemi- eller läkemedelsinriktning, eller en apotekarexamen.

* Goda kunskaper om läkemedelsframställning enligt gällande regelverk och Good Manufacturing Practice (GMP).

* Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

* Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.

* Meriterande med erfarenhet från tillverkning, kvalitetskontroll, kvalitetssäkring av läkemedel, myndighetsinspektioner eller validering/kvalificering. Även kunskaper inom LEAN är till din fördel.


Vad du får i gengäld

Som konsult hos Hays Life Sciences får du möjligheten att arbeta i spännande och utmanande projekt hos våra klienter. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team och vara med och bidra till att säkerställa kvaliteten hos AstraZenecas läkemedelsprodukter. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och sträcker sig över 6 månader.


Vad du behöver göra nu

Om du är intresserad av denna roll, klicka på 'ansök nu' för att skicka en uppdaterad kopia av ditt CV, eller ring oss nu. Om detta jobb inte är helt rätt för dig men du letar efter en ny position, vänligen kontakta oss för en konfidentiell diskussion om din karriär.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök nu

Job ID: 900439