Jobbet Anläggningspersonal sökes till 24Storage! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Anläggningspersonal sökes till 24Storage! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta som anläggningspersonal i en ambulerande roll? Är du serviceminded, utåtriktad och flexibel? Vill du vara med på en spännande resa i ett växande företag? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi anläggningspersonal till 24Storage. 24Storage grundades 2015, och vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för privatpersoner och företag att hyra förråd. Vi utvecklar nästa generations self-storage, genom att kombinera e-handel, smarta och uppkopplade anläggningar och utveckling av en egen mjukvara. Vi erbjuder över 7 000 förrådsutrymmen och har över 4 000 kunder fördelat på 20 anläggningar runt om i Sverige. 24Storage är idag näst störst i Sverige och siktar mot att bli ledande inom förrådslösningar.

I rollen som anläggningspersonal kommer du att åka runt till 24storages anläggningar i Västra Götaland, med utgångspunkt Göteborg. Detta är en bred tjänst och dina arbetsuppgifter kommer bl.a att innehålla att se över anläggningarnas standard. Det innefattar renlighet, funktion och tillgänglighet. Arbetsuppgifterna innefattar även rapportering av felaktigheter på anläggningarna med hjälp av interna system. Det kan även förekomma försäljning och annan service gentemot våra kunder.

Tjänsten är en direktrekrytering till 24Storage vilket innebär att du blir anställd av vår kund, StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Du kommer att arbeta 40h/veckan. Arbetstiderna är förlagda till vardagar kl. 10:00-18:00 måndag – fredag. Helgarbete kan förekomma. Tillsättning sker så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är B-körkort ett krav. Viktigt att du även är händig och har en förmåga att kunna åtgärda lättare fel, exempelvis byta lysrör och sätta upp skyltar. Som person är du är initiativtagande, utåtriktad och flexibel. Vi ser gärna att du är kreativ, innovativ och lösningsorienterad. Du trivs i ett klimat där det händer mycket och i en organisation där nya idéer och förbättringsförslag välkomnas. Vidare är du serviceminded, social och har ett eget driv. Du talar och skriver svenska obehindrat. Vill du vara med på en spännande resa med ett växande företag? -Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46922

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till