Jobbet Anläggningsingenjör till Uppsala Vatten & Avfall, VA-nät har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Anläggningsingenjör till Uppsala Vatten & Avfall, VA-nät publicerad av Uppsala Vatten & Avfall AB

Full-Time
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med och bidra till en långsiktigt hållbar VA-försörjning? Gillar du ordning och reda och har en vilja att tillsammans med andra utveckla och förbättra rutiner och arbetssätt? 

Då kan det vara dig vi söker till arbetet som anläggningsingenjör på avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB.


ansvarsområde.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas och där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. Vi söker nu en kvalitetsmedveten anläggningsingenjör som vill vara med och säkerställa ett långsiktigt hållbart VA-ledningssystem i Uppsala. 

Som Anläggningsingenjör kommer du att arbeta med samordning och kontroll rörande drift- och underhållsarbeten, kvalitets-, säkerhets- och arbetsmiljö. Du kommer även arbeta med verksamhets- och avtalsuppföljning, inköp och dokumentation. 

Arbetsuppgifterna består av att ta fram rutiner och kontrollplaner för att säkerställa att drift och underhållsarbeten sker på ett säkert sätt ur arbetsmiljö-, miljö och driftsynpunkt.  Du kommer att samordna skyddsronder, periodiska besiktningar och svara för att anläggningarna uppfyller de krav och tillstånd som finns. Du kommer att genomföra kemikalieinventeringar, kontroll av dagvattenanläggningar och bevaka att rutiner och utbildningskrav efterlevs. Framtagande och analys av nyckeltal för verksamhetsuppföljning ingår i tjänsten samt att samordna inköp och upphandlingar. Du kommer att vara ett viktigt stöd till anläggningsansvarig chef för att säkerställa rutinefterlevnad inom aktuella områden. 

Eftersom verksamheten ständigt utvecklas kan arbetsuppgifter tillkomma eller förändras.


kvalifikationer.

Vi söker dig som är ordningsam, strukturerad och kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta med andra. Du har god datorvana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och gillar att blanda kontorsarbete med fältarbete. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har en utbildning inom VA, miljö, bygg, energi, kvalitet eller har motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer som relevanta för tjänsten. Det är en fördel om du har erfarenhet av egenkontroll, upphandling och arbetsmiljöfrågor.

Som anläggningsingenjör jobbar du på uppdrag av anläggningschefen och i nära samarbete med personalen i driftsorganisationen. Vi lägger därför stor vikt hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor.

B-Körkort är ett krav. 


ansökan.

Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2020-11-09

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, [ Email address blocked ]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Referens

201308552

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till