Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Anläggningsingenjör fastighetsunderhåll & besiktningssamordning jobb i Uppsala på Uppsala Vatten & Avfall AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Anläggningsingenjör fastighetsunderhåll & besiktningssamordning på Uppsala Vatten & Avfall AB

Anläggningsingenjör fastighetsunderhåll & besiktningssamordning

Uppsala Vatten & Avfall AB Uppsala, Uppsala län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du arbeta i en framtidsbransch och vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala?
Nu söker vi en anläggningsingenjör med fokusområde fastighetsunderhåll och besiktningspliktig utrustning!


Som anläggningsingenjör hos oss är du Uppsala Vatten och Avfall AB:s samordnare för besiktningspliktiga objekt och tillser regelefterlevnad samt internt kravställande. Du kvalitetssäkrar genomföranden av besiktningar tillsammans med upphandlade besiktningsorgan. 

Du arbetar även med att planera underhållsåtgärder på bolagets fastigheter tillsammans med de övriga anläggningsingenjörerna som arbetar i bolagets olika verksamhetsområden. Planering och dokumentation sker till största del i bolagets underhållssystem, där du kommer vara delaktig i systemförvaltningsarbetet. Du kommer även att vara ett stöd för sektionens fastighetstekniker som planerar och utför det operativa arbetet i samarbete med upphandlade ramavtalsparter.

Tjänsten innebär kontakt med kollegor inom olika verksamhetsområden som arbetar med fastighetsrelaterade frågor. Tjänsten är placerad på sektion Teknik och Fastigheter vilken är en del av bolagets verksamhetsstödjande funktioner samlat i avdelningen Verksamhetsstöd.

Uppsala Vatten är ett av Uppsala kommun helägt kommunalt bolag som verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. 


ansvarsområde.

 Verksamheten är omväxlande och tjänsten kommer innehålla olika uppdrag. Följande är några huvuddrag.
- Samordning av besiktning för:
 • Tryckbärande anordningar (AFS 2017:3)
 • Obligatorisk Ventilations Kontroll (OVK)
 • Kylmedia
 • Portar, grindar, lyftanordningar
 • Cisterner för bränslen
- Underhållsplanering för fastigheter
- Stödfunktion för operativt fastighetsunderhåll

Du bidrar till kompetensutveckling av dina kollegor och utvecklar bolagets mallar och handläggarstöd inom ditt område. 


arbetstider.

 Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning. Ordinarie arbetstid är förlagd inom normal kontorstid. (08-17 måndag - fredag) Beredskapstjänst eller arbete utanför kontorstid kan tillkomma vid större störningar eller annan stor påverkan, då bolagets verksamhet är samhällsviktig och pågår dygnet runt. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har 
 • för tjänsten relevant teknisk utbildning, ingenjör eller alternativt motsvarande genom  arbetslivserfarenhet. 
 • några års erfarenhet av arbete i en liknande roll.
Vi ser det som meriterade om du har 
 • dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete inom besiktning och rapportering kopplat till regelefterlevnad.
 • erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation eller offentligt ägt aktiebolag.
Tjänsten kräver 
 • att du har goda kunskaper i, och är en van användare av, de vanligaste Office produkterna.  Att du ledigt nyttjar digitala verktyg för att kommunicera med dina kontaktytor ser vi som en självklarhet. 
 • mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, varför du behöver behärska det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även goda kunskaper i engelska.
 • körkort behörighet B är ett krav då vi har verksamhet på olika platser i kommunen.
Som person är du självgående och har förmåga att upprätthålla en god struktur i ditt arbete samt har förmåga att behålla lugnet i krävande situationer. Du har god pedagogisk förmåga och är skicklig på att kommunicera till chefer och medarbetare inom andra yrkeskategorier. Du ser positivt på möjligheten att bygga upp kontakter med motsvarande funktion på andra kommuner och kommunala bolag.

Din ordinarie utgångspunkt är Sektion Teknik och fastigheters lokaler för närvarande placerade vid bolagets anläggning på Stallängsgatan i Uppsala. Där finns arbetsbilar och dina närmaste kollegor. För närvarande sker arbete till största delen hemifrån. 


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-10-25

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten och Avfall AB med Randstad rekrytering. Eventuella frågor besvaras efter semestertider i slutet av ansökningsperioden av rekryteringskonsult Hannah Sandström via [ Email address blocked ]

Övriga upplysningar: Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i  säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfall AB:s roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen.
Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall AB dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet! Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201357699