Jobbet Anläggningsingenjör Dricksvatten till Uppsala Vatten & Avfall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Anläggningsingenjör Dricksvatten till Uppsala Vatten & Avfall publicerad av Uppsala Vatten & Avfall AB

Full-Time
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med och bli en av våra samhällsbyggare? Gillar du att samordna och driva frågor som berör anläggningsförvaltning i syfte att förbättra, utveckla och effektivisera verksamheten? Vill du utvecklas och samtidigt ha kul på jobbet? Då ska du söka tjänsten som anläggningsingenjör till dricksvattenavdelningen på Uppsala Vatten & Avfall AB. 

I en tillväxtregion där allt fler väljer att bo och nya arbetsplatser skapas växer den kommunala VA- och avfallshanteringen. För att möta utmaningarna så växer också vi som bolag. Vattenfrågorna står högt på agendan och vi söker nu en ingenjör eller drifttekniker med hög integritet som vill vara med att producera ett av Uppsalas viktigaste livsmedel; dricksvatten. Dricksvattenavdelningen har ansvar för samtliga vattenverk och övriga tillhörande anläggningar i Uppsala kommun för dricksvattenproduktion. Du kommer till ett engagerat och skickligt team bestående av 18 medarbetare och en sektionschef.


ansvarsområde.

Som anläggningsingenjör samordnar du frågor som rör anläggningsförvaltning samt projekt som rör renoveringar och nybyggnationer. I samarbete med andra avdelningar/sektioner är du samordningsansvarig för underhållsplaner, investeringsbehov, säkerhet och arbetsmiljö. 

Arbetsuppgifter kan exempelvis innefatta:
  • Driva reparations- och ombyggnadsarbeten
  •  Riskbedöma, planera och prioritera (löpande och kommande) underhållsbehov av befintliga anläggningar
  • Bereda beslutsunderlag, samordna arbetet inom anläggningarna, skyddsronder, periodiska besiktningar m.m. 
  • Svara för att anläggningarna uppfyller krav och har de tillstånd som krävs
  • Tillsammans med ingenjörer skapa och arkivera nödvändig dokumentation
  • Vara avdelningens representant vid nätverkssammankomster med fokus på utveckling, samarbete och forskning tillsammans med andra kommuner, universitet och RISE
  • Vara stöd till anläggningsansvarig chef för att säkerställa rutinefterlevnad inom aktuella områden


arbetstider.

Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning. 


kvalifikationer.

Du som söker har en utbildning på eftergymnasial nivå inom el, bygg, energi, miljö eller annan bakgrund som bedöms som likvärdig. Alternativt är du gymnasieingenjör i grunden med många års erfarenhet från branschen. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av anläggnings-, underhålls- och/eller arbetsmiljöarbete.  Det är fördelaktigt om du även har erfarenhet inom projektledning, ritningsläsning och Asset Management. Slutligen är det meriterande om du tidigare arbetat i underhållssystem och ekonomisystem. Uppsala Vatten använder sig av IDUS och Agresso.

Som anläggningsingenjör har du ett nära samarbete med personalen i driftsorganisationen, andra avdelningar/sektioner och entreprenörer vilket förutsätter att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. För att framgångsrikt utveckla och effektivisera verksamheten har du ett stort tekniskt intresse, växer med ansvar samt har ett prestigelöst och initiativtagande förhållningssätt. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter, har en god slutledningsförmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt. 
Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor. Du uttrycker dig lätt och tydligt på engelska och svenska, både i tal och skrift. Du ska ha god datorvana. B-körkort är ett krav.  


ansökan.

Ort: Uppsala.
Sista ansökningsdag: 2020.11.08
För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad. Frågor om processen besvaras av rekryteringskonsult Hedvig Strandberg, [ Email address blocked ] - Click here to apply to Anläggningsingenjör Dricksvatten till Uppsala Vatten & Avfall. Urvalstester kan förekomma.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen.

Referens

201308820

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till