Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Anläggningschef till Scandinavian Biogas Fuel job in Stockholm at TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Anläggningschef till Scandinavian Biogas Fuel på TNG Tech

Anläggningschef till Scandinavian Biogas Fuel

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Erfarenhet från processindustrin, intresse för förnybar energi och en trygg ledare? Vi söker en chef till anläggningen i Södertörn

Har du bred teknisk kompetens, goda ledaregenskaper och erfarenhet ifrån processindustrin? Vår nuvarande Anläggningschef för siten i Södertörn ska gå in i en ny, rådgivande roll hos oss på Scandinavian Biogas och vi söker därför hans efterträdare. Som en av Nordens största privata producenter av biogas där vi genom vår produktion av förnybar energi, bidrar till en bättre och mer hållbar miljö jobbar vi dagligen för en renare värld. Verksamheten står inför stora och spännande förändringar och vi söker dig som vill vara med oss på vår utvecklingsresa mot en renare framtid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Anläggningschef ansvarar du för anläggningens operativa verksamhet, där du med fokus på processer, säkerhet och kvalité driver och utvecklar arbetet framåt. Du erbjuds en dynamisk roll i en verksamhet där innovativa idéer i kombination med ett strukturellt tänkande är en självklarhet. I rollen som Anläggningschef ingår du i ett kompetent och engagerat team med 4 direktrapporterande medarbetare. Det är ett kompetensintensivt team där du som dynamisk och självständig ledare kan vara trygg i att ni har ett gemensamt fokus på att efterfölja rutiner och satta processer. Du kommer till en verksamhet som arbetar med modern teknik, ser innovation som en självklarhet och där vi har en gemensam positiv entreprenöriell anda. Förutom innovativ teknik, en god gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Anläggningschef på Scandinavian Biogas ansvarar du för anläggningens dagliga, operativa verksamhet. Vi söker en operativ ledare och i din roll kommer du vara involverad i det dagliga, operativa arbetet. Då vi befinner oss i en utvecklingsfas, förväntas du ha ett stort fokus på förbättringar och effektiviseringar. Du följer upp produktionsflöden och fördelar det dagliga arbetet till medarbetarna i produktionen. Du har även ansvar för alla inleveranser inkl. kontakter med leverantörerna, följer upp eventuella avvikelser och ser till att produktionen sker enligt plan. Du kommer även att vara delaktig i arbetet med att ta fram tydliga arbetsprocesser och arbetsstruktur för vår växande verksamhet.
Du sköter och ansvarar för all produktionsrapportering så väl mot vår interna organisation som mot myndigheter, ex. Energimyndigheten.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Anläggningschef kommer du vara med och bygga ut vår Södertörnsanläggning och du har en viktig och central del i enhetens operativa och strategiska arbete. Genom ditt starka intresse för teknik och ett coachande ledarskap jobbar du mål fokuserat tillsammans med ditt team samt samverkar med kollegorna på övriga anläggningar runt om i Stockholm och R&D enheten i Linköping. Tillsammans når ni uppsatta mål!
Du rapporterar till Head of operation. I tjänsten ingår beredskap var sjätte vecka.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk bakgrund, dokumenterad erfarenhet från processindustrin och som brinner för ledarskapsfrågor. Du ser dig som en coachande chef med hög förståelse för hur du ska bidra till att ditt team motiveras samt känner engagemang och delaktighet. Du är en praktiskt lagd "doer" och har god erfarenhet av olika styrsystem. Processkunskaper inom energi eller gas är mycket meriterande. Du har erfarenhet av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete och är van att arbeta med starkt fokus på säkerhetsfrågor när det kommer till efterlevnad, uppföljning och rutinstrukturer. Produktionen på våra anläggningar är komplex och därför är goda kunskaper inom mekanik ett krav. Har du dessutom erfarenhet av kompressorer och pumpar är det mycket meriterande. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Du är en trygg, naturlig ledare som är van att coacha och utveckla medarbetare i en snabbföränderlig värld. Du har erfarenhet av förändringsarbete, är analytisk och har god problemlösningsförmåga. Eftersom du har modet att prova nya angreppssätt är du även prestigelös, inkluderande och uppmuntrande med förståelsen om att personalen är företagets viktiga resurs. Du är ansvarsfull, kan prioritera och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Vi söker en modig, engagerad och förtroendeingivande ledare som med en stark vilja och stor drivkraft motiverar sina medarbetare och utvecklar verksamheten.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 

Rekommenderade jobb

Anläggningschef till Scandinavian Biogas Fuel
TNG Tech Stockholm Heltid
Head of Business Integrity and Investigations på Sandvik Materials Technology
Sharp Recruitment & Consultants Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
En utvecklande roll som konsultchef till Sharp Recruitment & Consultants
Sharp Recruitment & Consultants Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: D6D3BB12EE074068A6C3C1B8A291B7D9