Jobbet Anläggningsarbetare sökes för heltidsuppdrag i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Anläggningsarbetare sökes för heltidsuppdrag i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu letar vi efter en service/anläggningsarbetare för direktrekrytering till vår marknadsledande kund i Helsingborg. Låter detta intressant? Ansök då redan idag!

Information om uppdraget:

Arbetet kommer utföras i Helsingborg där du främst kommer ha följande arbetsuppgifter:
- Stensättningsarbeten
- Finplanering
- Montering utav utrustning
- Ritningsläsning
- Utsättning

Erfarenhet utav följande är meriterande men inget krav då kontinuerlig upplärning och stöttning i arbetet kommer att ges.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt utav vår kund men där StudentConsulting sköter processen fram till anställning.
Arbetstider är 7-16.

Tjänsten har start så fort vi hittar rätt person, så vi råder dig att ansöka redan idag!

Detta söker vi:

Som person är du ansvarstagande, social, positiv och drivande i det du gör. Du är inte rädd för att varken hugga i fysiskt eller för att ta för dig socialt i ett servicesammanhang. Vi ser gärna att du har erfarenhet från någon form utav serviceyrke sedan tidigare.

Stor vikt kommer läggas på personligt engagemang och lämplighet. B-körkort är ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43846

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till