SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Androidutvecklare till växande Pinchos! på Friday

Androidutvecklare till växande Pinchos!

Friday Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du en erfaren Androidutvecklare med kunskaper i Java och Android-utveckling som vill vara en del av Pinchos resa mot nya höjder? Vill du dessutom arbeta i en modern tech-stack och få stort inflytande över din vardag och egna utveckling? Då kan rollen som Androidutvecklare på Pinchos vara något för dig, välkommen med din ansökan!

Om företaget:

För 10 år sedan öppnade Pinchos upp dörrarna till deras första Pinchosrestaurang. Att de idag kan välkomna sina gäster till över 70 restauranger i Norden och växer även på andra håll internationellt är fantastiskt, vilken tillväxtresa. Resan som Pinchos techavdelning har gjort är minst sagt lika häftig. De har utvecklat det som nu är ett av världens mest digitaliserade restaurangkoncept. Pinchos har från start haft sitt Techhjärta inhouse där de utvecklar väldigt mycket av sina system själva. Allt ifrån deras egna native app för IOS och Android, eget API, POS/Kassasystem och bokningssystem.

Om tjänsten:

I rollen som Androidutvecklare på Pinchos kommer du att ingå i ett mindre team bestående av drivna kollegor med varierande bakgrund. I rollen kommer du främst att arbeta med utvecklingen av Pinchos välkända Android-applikation samt utvecklingen av deras APIer. Arbetet sker i en modern tech-stack där du primärt arbetar med programmering i Java men där du även kommer ha möjligheten att påverka tech-stacken framåt. Som Androidutvecklare på Pinchos ges du vidare stora möjligheter att själv vara med och påverka samt forma din roll och egna professionella såväl som personliga utveckling.

Vi söker dig som:
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom IT, data eller likvärdigt område.
 • Har 1–2 års arbetslivserfarenhet av en liknande roll.
 • Besitter mycket goda kunskaper i Java samt Androidutveckling.
 • Är flytande i svenska såväl som engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du:

 • Har arbetslivserfarenhet av iOS-utveckling eller Swift.
 • Har kunskaper och/eller erfarenhet av Kotlin.
 • Har kunskaper och/eller erfarenhet av JAX-RS API
 • Har ägnat dig åt någon form av hobbyprojekt inom relevant område. 

Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är driven, nyfiken och tycker om att lära dig nytt. Du är vidare samarbetsvillig och har en prestigelös inställning till ditt arbete och vill utvecklas tillsammans med dina teammedlemmar.

Om anställningen:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från vår och Pinchos sida är att du därefter blir direktanställd hos dem. 

Övrig information:
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Göteborg.
 • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse.
 • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska.
 • Lön: Fast månadslön.

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday1380